Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tükrös üveg lesz, Feribá?
Ja:net nincs a közelben!
Hali mindenki
A héten vidéki meló--telón elérhető vagyok.
Mindenkinek kellemes hetet.
'sztok

Én most kezdek magamhó térni Tegnap este szülinapozás, 4,2 kg lábszár beleugrott bográcsba. 6-an voltunk, elfogyott pedig az egyik csóka alig evett, mert beteg volt kicsit.
Ja.

Ma megkaptam a nekem új buszt. 877000km van benne, Épp be lett járatva,
Szia
Hètfő van
Gyerekek! Mi ez a pangás?
mentem délutánra.
Arra figyelni kell hogy zsírmentes legyen a felület és csak vékonyan szabad felkenni. Ha sokat nyomsz akkor kívül-belül kinyomódik a felesleg és leválva az olajkörbe kerülhet, ami nem egészséges dolog.
ilyen is volt itthon. (asszem a bárdinál vettem)
Annyiban különbözik a Hermetiktől és a Hermosaltól hogy ezt szét is lehet szedni.
Én ilyesmivel szoktam.
Juhíí Urak! Td valaki fesszab ügyben segíteni?
Minden játszik már. Nem volt egy egyszerű futam, csapágy már itt van, dugó csütörtökre lesz meg. Hermetik, vagy hermesal helyett nem tudsz valami hasonló tömitőanyagot?
És találtál már csapágyat?
Semmi különös. A csapágycsere miatt szét lett kapva, szerelés közben a kuplung enyhén sérült, viszont javitható, de egy dugó palástja hosszában el van repedve, sajna Az kuka
Megneztem. Jot nevettem en is. Nemreg ujitottam fel egy K1200 RS-t en is. Hogy mekkora tudasuak vannak!
Mentem alszani mert már nagyon késő/korán van.
Az nem gond mert jó ha 3-4e összejön egy évben.
Kis szakmádba vágó érdekesség: (egyik kedvencem )
http://youtu.be/6FOsdfnv9Kc
5 ezernel ne menj tobbet az olajjal. Elfarad. A vezermu lanc sinyli meg a legjobban. Tudom draga az olaj de probald betartani.
Mi történt a géppel?
Köszi, gondoltam ha van első kézből info akkor azt jó tudni.
Service Manual van hozzá, abból csinálok mindent amit előír. Olajat évente szoktam cserélni így (sajnos ) a közelébe sem kerülök az előírt 10e km-nek.
Olvasgattam pár USA/UK Concours fórumot, rosszat ott sem igen írtak róluk.
A fogyasztása (az eddigi ~1500 km alatt) átlagos használat mellett 6,5-7,5L körül van, ezt még megpróbálom lejjebb vinni mert szerintem pontosabb beállítással ez még csökkenthető.