Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm. Remélem velem is szóba all majd:) Újabb gányolásra derűlt fény, kelleni fog egy búra lefogatóval.
500ccm, 2ütem, 3henger. Van itt minden, megy mint a barom. És ritka mint a fehér olló, vagy az RG500 Gamma, vagy az RD 500 LC
Feribának kötik napok óta a hiperinternetet befelé. max. telefonon elérhető.
Tudja valaki hogy Feri bátyánk mikor leszen? En új vagyok itt ugyan, de már mondták hogy nála kell alkatrész után érdeklődni.
Nemsemmi :) ez még a hőskor :)
hogy a picsába lehet, hogy a feltöltött akksival beindul a motor, de az akku az csont száraz belül, pedig savas akku lenne vagy mi
most feltöltöttem desztvízzel, és töltöm megin, mert péntekre és szombatra kellene. Remélem nem hagy ott a városban seholse.
Na ezt a motort kellene megvenni. Attól tartok nem sokáig lesz fenn a hirdetés...
Ábrus, ez lett a fűnyíró végleges formája. A rozsdás vasat még lefestem.
Hello! Müszaki segitség kellene..... A vezérmü tengelyeken van jelölés valahol hogy hol kell állniuk? FZR250-röl van szó,de elvileg a 400 is olyan.... vagy a lánckeréken?
Ugyanez van nálam is,olajcseréig megeszi a maradék fél litert.Viszont a jobb hátsó indexbúrát pucolnom kell,mert azt bekormozta.
Hello!
Én Castrol power1 10w50-est használok. Olajcseréig megeszi a 3. flakonban maradt fél litert! Sokak szerint felesleges bele,meg pénzkidobás,de ezzel kezdtem és bevált,pedig már egy párszor kellett cserélni. Egyszer vettem bele 20w50-est, hogy hátha helyre billen a kassza a nagy spórolással,de nem tudtam tőle üresbe tenni a motort. Viszont arra nem emlékszek, hogy abból mennyit evett.
Értem. Majd kiderül, elvileg egy olyan 5-6 deci körül lehet majd. Aztán majd friss olajjal valszeg megint más. Füstölni nem füstöl, nem is büdös, de azért van korom.
Az a gmélről ment asszem. De akkor oké.
az mlaszlora megkaptam a rar-t, az jó is lett
Your message to was automatically rejected:
Quota exceeded (mailbox for user is full)
Télleg, csak 9 mega hely volt már adtam neki még 300-at.
Még annyit az olajfogyasztáshoz hogy 1000km/l az 1000 EXUP-nál állatmódonvaló hajtáskor előfordulhat (az újságokban is írták ezt annak idején DE csak ennél!) ha már nem új de a te 600-asodnak eszébe sem juthat ilyesmi.
Nekem az ezres Genesis ~1 decit fogyasztott 1000km-en ha normálisan (és többnyire így) használtam. Amikor hajtva volt (tartós 8-9e körül) akkor is max. 2-3 dl körül fogyott.
Neked sem lehetne több hajtósan 3-4 decinél ha minden oké a blokkban, normálisan használva meg 1 dl körül.
Üdvöletes jó napot! Azt hiszem az első kerék csapágyaim ropognak kissé. Meg tudjátok mondani a csapágy és a szimering méretét? Köszönöm
Küldtem neked letöltő linket de azt írta hogy mailbox for júzer is full.
Nem biztos hogy ott említettem de kb. két éve ezt használjuk.
Én meg ezt, vagy inkább ezt
Általában olajkérdésben nem szeretek tanácsot adni mert az olyan mint a vallás. (sokféle van)
Én ezt javasolnám ha tényleg jót akarsz ár/érték arányban, én ezt használtam az FZR-be. (és öntöm másba is, nem vagyok márkafüggő, olcsó legyen és jó minőség, ennyit várok az olajtól )
Hogy 10w40 vagy 20w50 az meg teljesen a te döntésed. (én azt szoktam mondani amit a gépkönyv is, nyáron nagy melegben hajtósan 20w50, ha ősszel-kora tavasszal is használod hűvösebb időben vagy sok a rövid táv hidegen akkor 10w40. De bármelyik jó )
Jaja, szrrintrm is, meg monnyuk pénzem sem lrnne Motulra, Maradunk valami bevált dolognál
Köszi, en is a leírtak szerint gondolom. Nekem mondjuk az Actevo jött be, de akkor jobban meggondolom majd. A Repdol van egy árban vele (egyebkent ezrk olyan1600-1700/liter). Van még Meguin, az is 1600.