hogy a picsába lehet, hogy a feltöltött akksival beindul a motor, de az akku az csont száraz belül, pedig savas akku lenne vagy mi
most feltöltöttem desztvízzel, és töltöm megin, mert péntekre és szombatra kellene. Remélem nem hagy ott a városban seholse.
Hello! Müszaki segitség kellene..... A vezérmü tengelyeken van jelölés valahol hogy hol kell állniuk? FZR250-röl van szó,de elvileg a 400 is olyan.... vagy a lánckeréken?
Hello!
Én Castrol power1 10w50-est használok. Olajcseréig megeszi a 3. flakonban maradt fél litert! Sokak szerint felesleges bele,meg pénzkidobás,de ezzel kezdtem és bevált,pedig már egy párszor kellett cserélni. Egyszer vettem bele 20w50-est, hogy hátha helyre billen a kassza a nagy spórolással,de nem tudtam tőle üresbe tenni a motort. Viszont arra nem emlékszek, hogy abból mennyit evett.
Értem. Majd kiderül, elvileg egy olyan 5-6 deci körül lehet majd. Aztán majd friss olajjal valszeg megint más. Füstölni nem füstöl, nem is büdös, de azért van korom.
Még annyit az olajfogyasztáshoz hogy 1000km/l az 1000 EXUP-nál állatmódonvaló hajtáskor előfordulhat (az újságokban is írták ezt annak idején DE csak ennél!) ha már nem új de a te 600-asodnak eszébe sem juthat ilyesmi.
Nekem az ezres Genesis ~1 decit fogyasztott 1000km-en ha normálisan (és többnyire így) használtam. Amikor hajtva volt (tartós 8-9e körül) akkor is max. 2-3 dl körül fogyott.
Neked sem lehetne több hajtósan 3-4 decinél ha minden oké a blokkban, normálisan használva meg 1 dl körül.
Általában olajkérdésben nem szeretek tanácsot adni mert az olyan mint a vallás. (sokféle van)
Én ezt javasolnám ha tényleg jót akarsz ár/érték arányban, én ezt használtam az FZR-be. (és öntöm másba is, nem vagyok márkafüggő, olcsó legyen és jó minőség, ennyit várok az olajtól )
Hogy 10w40 vagy 20w50 az meg teljesen a te döntésed. (én azt szoktam mondani amit a gépkönyv is, nyáron nagy melegben hajtósan 20w50, ha ősszel-kora tavasszal is használod hűvösebb időben vagy sok a rövid táv hidegen akkor 10w40. De bármelyik jó )
Köszi, en is a leírtak szerint gondolom. Nekem mondjuk az Actevo jött be, de akkor jobban meggondolom majd. A Repdol van egy árban vele (egyebkent ezrk olyan1600-1700/liter). Van még Meguin, az is 1600.
most feltöltöttem desztvízzel, és töltöm megin, mert péntekre és szombatra kellene. Remélem nem hagy ott a városban seholse.
Én Castrol power1 10w50-est használok. Olajcseréig megeszi a 3. flakonban maradt fél litert! Sokak szerint felesleges bele,meg pénzkidobás,de ezzel kezdtem és bevált,pedig már egy párszor kellett cserélni. Egyszer vettem bele 20w50-est, hogy hátha helyre billen a kassza a nagy spórolással,de nem tudtam tőle üresbe tenni a motort.
Quota exceeded (mailbox for user is full)
Nekem az ezres Genesis ~1 decit fogyasztott 1000km-en ha normálisan (és többnyire így) használtam. Amikor hajtva volt (tartós 8-9e körül) akkor is max. 2-3 dl körül fogyott.
Neked sem lehetne több hajtósan 3-4 decinél ha minden oké a blokkban, normálisan használva meg 1 dl körül.
Én ezt javasolnám ha tényleg jót akarsz ár/érték arányban, én ezt használtam az FZR-be. (és öntöm másba is, nem vagyok márkafüggő, olcsó legyen és jó minőség, ennyit várok az olajtól
Hogy 10w40 vagy 20w50 az meg teljesen a te döntésed. (én azt szoktam mondani amit a gépkönyv is, nyáron nagy melegben hajtósan 20w50, ha ősszel-kora tavasszal is használod hűvösebb időben vagy sok a rövid táv hidegen akkor 10w40. De bármelyik jó