Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez ma olyan mindenmindegy alapon van.
A jövő héten ki kell csengetnem ~240 ezret az asszony injekciókúrájáért és ehhez jön még a havi szokásos 50e a pécsi kezelésekért.
Az FZR-en olyankor igen. (a GTR-en olajnyomásjelző van)
ábrus,ha a gyors leállitóval állitod le a motort,és meg nyomod az önindító gombját,,akkor az olajszint jelzö világít?
Érdekes,mert nem mindig világít.
Lehet meg adta magát az olajszintjelzö?
Vagy mégrosszabb, az olajpumpa fog elmenni sz**ni
Az olajszint énszerintem, csak Teszerinted van rendben
Ábrus kipihent ma
Mert elfelejtetted lekapcsolni?
Bármelyik barkácsáruházból?
Sziasztok!
Miért világít néha az olajszint visszajelzö menet közbe?
Az olajszint renben van.
Urak!

Honnan lehetne szerezni átlátszó plexit?
Hali,na voltál a Citadellánál?
Az igazi retró :)
Üdvölet mindenkinek!
Igen, azt hittem de én qrtam el mert utólag olvastam el az értékeléseit.
Ott írja valaki hogy nem fémházas hanem műanyag és hogy ezek replikák de egyébként korrekt az eladó. (neki sem tűnt fel )
Írtam neki tegnap este (normális, udvarias hangvétellel) és ma jött a válasz:
"PERSZE ,ÉS BOCSÁNAT ! DE ILYEN MÉLYSÉGEKIG NEM VIZSGÁLOM ÁT ŐKET ! SIMA LEVÉLKÉNT KÜLDJE VISSZA ÉS MÁRIS KÜLDÖK HELYETTE OLYAT AMIT ÁTNÉZEK TELJESEN ! ÉS MÉGEGYSZER BOCSÁNAT !"
Már a bóvli sem a régi...A szegmenshiányt meg lehetne reklamálni, de nem biztos, hogy megéri mert a posta többe kerül szinte...
Jó reggelt....
Élvezd ki, gecó, saját buxábú nem mostanában jucc oda 4 csillagos svejci szállók nem ócók.
Nem gondoltam, hogy ezt is hamisítják - az eredeti se drága. Úgy láccik, a sok kici kínainak kici ócó pézike is kell
A képről azt hittem, valami öregebb használt modell, gondolom, te is
Nyomj egy mínuszt a csaló gecinek
Bírom itt is...
Már a képen is látszott, h vicces lesz... nagyon tetszenek ezek az oldschool casiok! Majd veszek egyet... van egy aranyszínű modell, az full jó!
Pénteken megjött a 'kázió'.
Mint ahogy az ára is sejtette: kínai bóvli.
A ház nem fém hanem műanyag (pedig fémházasnak írják) és az első karakter fele ma estétől hiányzik.
A szíja ugyan fémből van de a présgép beállításával nem sokat sz&rakodtak mert a kapcsa szemmel láthatóan ferde.
Mindezek ellenére több helyen is rajta van hogy Casio és a csomagoláson is az áll hogy:
- "scratchproof sapphire glass" (karcálló zafírüveg, ami persze sima plexi)
- "alloy metal case" (fémötvözet ház, ami persze eloxált műanyag)
- "water resist" (vízálló, de nem mertem benne zuhanyozni)
Kb. annyi közös van bennük a Casioval hogy az is időt mutat.
Neked is! Én is lépek... Jó8
Na megyek :Jó éjt mindenkinek