Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mekkora ! Gida sem irogat már ide. Kár hogy a fórum most egy kicsit döcög. Remélem majd magára talál, ez egy jó kis csapat,kár lenne ha szét széledne.
Nézek neked egyet és elküldöm!
Szia Feri bácsi,hétvégén otthon vagy? Mert lehet legurúlnék hozzád ha nem zavarok
Úgy belaktam a másnapos belemre,hogy majdnem bealudtam anyuéknál! Tegnap burgonya fesztiválon voltam,Bugyin!
Robertgida
Nem hangzik rosszul.
Na és ez?
Ááááá ma nem dolgoztam,anyuéknál voltunk a lányomat köszöntötték fel! Ő egy tabletet kapott én pedig marha hús levest és vadast zsemle gombóccal meg persze kaptam a tortából is!
tönkre ment a kapcsoló, rövidre van zárva
Vége a melónak?
Szép estét mindenkinek!
Hali Thomas!
Ne szokd meg, ellenőrizd le és tedd müködő állapotba!
Életet ment!
Szép estét mindenkinek!
Ha jó az elektromos rendszer ,oldaltámasz használatakor leáll, amint sebességbe rakják!Igy előzve meg ,hogy a motoros ne bukjon miatta!
már megszoktam. első perctől így van.
OKé köszönöm. Most 21-én még van egy verseny. Remélem még kibírja.
Gondolom a tel beallta elott nem igazan akarod szetszedni. De ha darabokban van a motor keress meg es segitek alkatresz ugyben.
Gyorsuláskor nem rángat, csak ha elengedem a gázt. Gyorsulni, mint bolond.... A tükrös kuplung,,,, hm nem csodálkoznék...
Nem dobja ki.. De hangos.
Ha nehezen tudod uresbe tenni eloszor azt kellene tudni hogy fog-e a kupplungod. Amiror megallsz es a kart 1-bol nehezen lehet felhuzni az inkabb a megegett tukros lamellakra utal. A harmadik fokozat hibaja miatt meg nem erdemes egy komplett valtot venni hanem csak a kerekeket. Az igaz viszont hogy egyben olcsobb az ebay mint 2 kerek a gyartotol. Viszont valoszinu a villa is elment es a kukac tengelyt is meg kell vizsgalni. Kidobalni fokozatbol vagy rangatni inkabb gyorsulaskor szokott. Hangos is a valtot mikor rangat?
Kell sisakot venni,mert a fényező aki elvitte lefesteni az enyémet,baleset érte. 6 hétig nem tud dolgozni,fekvőgipsze van.

Szerencsétlen.
Jah, meg nem találom, csak nehezen az ürest. Ez most jött elő......
Megette a gyorsulási verseny..... Meg gondolom a múltja sem patika.
A harmadik rángat nagyon. De csak akkor ha elengedem a gázt