Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"tetőlévek-daeazsak-veszéklytelen" ? ? ?
Ilyen mértékű vörösborozás után szerintem már nem kéne élménybeszámolót tartani.
Tök jó volt hogy benéztetetk! Örültem nektek nagyon!

Sziasztok!

Megjöttünk darázsírtásból. A kisházunkba a tetőlévek és a lambéria közé beköltöztek a daeazsak. Na nem most,már rég,és jó nagy fészek volt. Egy tűzoltó srác csinálja az írtást,hát nem egyszerű,és veszéklytelen ez a manőver.
amúgy durva, hogy az újabb készülékekbe milyen kamerákat raknak már
Ezt Kinga fotózta az én telefonommal..
Nem nem. Keress telefonon vagy skype vagy tango es elmagyarazom.
Elképesztő milyen szar képet csinál a telefonom....
A karburátor beállítást ti hogyan szoktátok csinálni? (úgy tudom hogy az USA verziókon gyárilag le szokták dugózni a keverékcsavart)
Na szép estét....
Ha van kép akkor megnézném.
ilyen apám órája csak aranyszínű a foglalat és a számlap.
A Caberg az jó sisakokat csinál? ez jónak tűnik árban is http://www.rmcmotor.hu/termek/...
Ha javasolhatom a zárt kialakításút válaszd, mert marha kellemetlen ha a nyitott beleáll valakinek a hasába egy borulás alkalmával.
sziasztok
ez miez?
én aszittem asus pasfone 2-t akarsz. Nemrég azt kérdezgetted.
az meg ilyen.
Hát akár :) Azonban arra nem mernék még ÁMEN-t mondani, mert ha összejön a Citadella buli, akkor nekem aznap meglesz a jó 250 Km, és nagyon nem ficánkolhatok többet a benzin körül Sajnos szegénység van :( De egy délutáni sztem akármikor összeugorhat azért...persze Szommbattól
Epp egy concours-t hoztak be. Teljes szerviz. Szelepallitas es a tobbi kotelezo dolgok lehet karburator is mert eleg furcsan jar. Kepeket akarsz?
Mellesleg nagyon szep a motor.
igen erre gondolok de itt lattam oket de itt holobilis arakat kernek megelegednek egy hazilag gyartottal is egy Debreceni mukso jott at ide egy mocis talalkozora egy 1000res apriliaval es az oven lattam egy eleg fasza hazilag gyartott kapaszkodot montainbike kormanyszarvbol csinalta... gondoltam h en is csinalnek egyet de nincs mivel kivagjam azt az ivet ami a tanksapka peremehez jon fogatva....
Szép darabka....
nem tudom az egesz idomzat uvegszalbol van igy vettem Nagyszalontarol a gyari idomok is megvannak hozza de itt-ott repedtek az elso fekrendszer sem a gyari azt sem tudom honnan v mirol lehet de a gyarihoz kepest k..va jo...
Milyen farok idom van a paripán?
Na látod,nekem nincs ilyen gondom,mert az asszonykám nem hajlandó mögém fel csobbanni!