Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szivo oldalon eltuntek a szelephezagok. A legszuro szivacs maradvanyokat megette a motor es lerakodott a karburatorban. Nem csodalom hogy szarul ment.
Na majd ha kesz akkor lesz csodalkozas.
Elb&szták.
A végén nem kellett volna bejönniük, hanem csak a sötét szobában megjelent volna a TV-n a felirat: Üdvözli önt az LG a jövőben. Ez a legújabb 84"-os TV az LG-től valósághű képpel.
az emberi aljasság határtalan

http://youtu.be/Y1JjQJJYy68
Még azoknak is akik nincsenek itt egy ideje.
mindenkinek.
Az enyémben is nyúlós takonnyá volt válva a légszűrő szivacsa, csak az még nem vált le a dróthálóról.
Nem tudom hogy mennyi idő alatt eszi meg az olaj a szivacsot de biztos nem kevés.
Ez itt a képen minden esetre elég durva.
ezt en is tudom es az volt az elso dolog h megneztem az adatlapodon az "elado holmik" csakhogy egy lanckerek hirdetes v csak... de mind1 ha megvan ra a zseton szolok...
Bocs kicsit erős volt.
A képet feltöltőnél a hirdetéseire is lehet keresni.
okés...
Remélem olvasható-látható rendesen
Gyertyaképet nézd meg.
Persze,hogy 2T
Hát hogy abból meg lehet állapítani a keverék arányát. Ah túl sötét-kormos-olajos, akkor valóban a benzin a sok...gondolom 2T a robi.
Mire?
Én a gyertyaképre gondoltam
Ki lett cserélve..... És nem jó! Majd vissza tettem a régit és azzal úgy ahogy mükszik...
Legelőbb nézd meg a gyertyát. Sztem belefullad a benzinbe
Szenvedek,egy 50-es Kinai csodával, "robogó" Az a jelenség,hogy nagyobb gázadásnál"nyélgáz"le fullad illetve ha áll 5-6 órát nem akar beindúlni. Mi a xart csináljak vele a felgyújtáson kívül? Egyébként a fiamé.
Noigen
110 azt jelenti, hogy kutyasokat fizet majd két évig havidíjat amúgy most az az egyik legjobb ajánlat: a telefon az egyik legerősebb hardver a piacon, és z hogy ő maga a tablet agya is, klasszá teszi, hogy nem kell kétlaki életet élni. Már évekkel ezelőtt eszembe jutott ez a megoldás, hogy basszus, itt egy PC-nyi teljesítmény a telefonban, csak perifériák kellenek rá kezelhető módon, és nem kell többé 3* megvenni ugyanazokat az alap hardvereket. plusz sokkal kényelmesebb.
A benzinből sajna sosem elég......
Már csak benzin kéne tömérdek...vagy legalább píz ugyanannyi

Ja monnyuk még a karbiszinkron ildomos. Nem tudja valaki, hogy miért nem tudtam a benzincsöves "műszerrel" megoldani? A 4-es henger úgy ahog yvan folyamatosan szívja ki a rendszerből az olajat. Szelephézagok nagyjából OK
KIrálysáááááág
pöfög a gép
Jó reggelt neked is! Köszi,csak xar képeket csinál a telóm....
Te nem péceli vagy? Nem onnan mész a Citadellára?