Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na kezdődik
hajrámagyarország..........
számlásan vette, garral.
szevasztok
na kiganéztam a lomot magam alól. elment a nokia e72 teló, a régi 7"tablet, meg a HTC Kaiser is. mosán nem kell pakolászni őket.
anyám mennyi árvízkárosult agyament ember létezik felhív, hogy vigyem már a távolsági buszvégállomáshoz neki a telefont, de amúgy 30 perc múlva indul a busza. akkor a másik. a tab-ért adok 8-at (12-re volt hirdetve) csak hoz el Kisvárdára. (100 km innen). akkor olyan is volt. "mit tud a teló? és megnézném" ... ez barátom, odatartod a füledhez, oszt belemondja a füledbe amit a másik a túloldalon beleszörcsög. azt, meg hogy milyen paraméterekkel bír, nézd meg a neten. ha megfelelőnek érzed az igényeidhez, a leírás és a képek alapján az állapotát számodra megfelelőnek találod keress, ugyanis nem mutogatni, hanem eladni akarom. és akkor ilyenekről, hogy a szar telefonodér adok egy mégszarabbat, meg adok egy 45-ös papucsot, meg van olcsó dohány abból is beszámolhatnál, már nem is beszéltem. az elmúlt 2 hét vicces és egyben kiábrándító volt
halihó sziasztok! A hétvégén nem gurulgat valaki pest-vác környékén? Pacito dunakanyar?
tudja a tököm
Miért nem jó?
Jó,nem pont ilyen,de hasonló.
azé... én megveszem T-nél, gari, kötök rá biztit ha összebasznám, és kész.
használható lesz, de nem jó
Na léptem melózni.... Majd melóból benézek!
Jó bizony.... De a vendég szurkolói székekre Román zászlókat tettek.... Kezdődik! Bocskoros lábúak!
Jó kesztyű.ilyen van nekem is csak más márkanévvel meg kicsit más formájú.
De ötujjas
Akkor szurkolj helyettem is engem nem vonz, mindenesetre jó lenne, ha a szőröstalpúak kikapnának
Jó kesztyű.ilyen van nekem is csak más márkanévvel.
Ez jó kesztyű? Vélemények? Igaz,hogy használt de jónak tűnik....
Tudom,hogy motoros fórum, bocs fiúk,lányok....
19-45kor M1.
Na menek dolgozni.
Sztem öngyilok ilyen xarokat használtan venni.
1) nem kis pénz - főleg, hogy "használt"
2) szürkeimport
3) se szla, se gari
4) itthon javíthatatlan.
számla, blokk, garipapír, adásvételi, minden 110-érT?
mármár gyanúsan olcsóak
Reggelt...
igen. feér színű, szép makulátlan állapotú, külföldön volt vásárolva újonnan
itt egy pl. 130-ba link
itt egy másik 145-be link
alkuval 120 körül szerintem ha nem túl makacs az eladó lehet venni egyet. mákkal, alkalmi vételként ezekszerint 110-ért is. ezért vettem át tőle a nexus 4-esé, hogy megtudja venni a pafone2-t.
Nem baj. Nezz be barmikor. Neha lefagy itt a nagy hidegbe de probalom eletben tartani.