Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor most már tudja hogy hová kell vinnie legközelebb szervizbe.
Segitek ha kell. En az eBayrol szoktam ilyeneket venni. Nemreg egy ZZR600 valtot valami 100 dolcsi kornyeken adtak. Kompletten meg a lanckerek is rjata volt. Mi a baja a tiednek?
De element. Fuu. A pali olyan halas volt. Azt mondta hogy talan meg soha nem ment ilyen jol a motorja. Jattolt is, nem is akarhogy.
Halló... Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Adott egy Amcsi belpiacos motor. Egy komplett váltó mennyi bele kint? 2000évj. zx12r
Csak nem elkészült a Connie?
Itt tavaly meghalt egy srac a kinnt maradt oldal sztender miatt. 14 eve meg a haverom tokajnal totalra torte a CBR-jet ugyancsak emiatt. Javitsd meg minnel hamarabb.
Igen, működik, leállítja a motort, csak a visszajelzést hiányoltam a műszerfalról, de már tudom, hogy nincs

mi is a teraszon ebédeltünk
kár, hogy vége lesz a jó időnek mindjárt
amíg működött az enyém is. rövidre van zárva a kapcsolóm.
Sziasztok! Irány a kisház. Fűnyírás,ejtőzés,tök jó lesz. Bringával kitekerünk.
Az enyém leállt,amikor sebességbe tetted. Egyszerűen elveszi a gyüjtást,ha kint felejtetted az okdalsztendert,és el akarsz indulni vele.
nekem megvolt! érdekes a bal forduló vele
Próbáltál elindulni leengedett oldaltámasszal?
Köszönöm!
Sziasztok. Nem akar valaki du.. Kakucsolni?
Sziasztok!

Nemrég lettem boldog tulajdonosa egy FZ6 S2-nek. Komolyabban körülnézve a gépet, azt vettem észre, hogy az oldaltámasz visszajelző kapcsolónak nincs szerepe a motoromon. (visszajelző, stb...)
Ennek hogyan kellene üzemszerűen működni? Kapcsolási rajzot találtam a szerviz leírásban, de az alapján sem lettem okosabb. :(

Előre is köszönöm!

Üdv!
halihó!
Szasztok lovasok....
Szép napot mindenkinek!
Tiéd a pont,ez imádkozó,csak eddig zöldben találkoztam vele,de mindkét faj mindkét színben létezik.Botsáska legközelebb Horvátban és Szlovéniában honos.
http://phyllium.freewb.hu/elte...
boldogat Feribátyám

Sziasztok!
Boldog szülinapot Feri bátyó
Az még OK, a verseny holnap lesz... Rajkó hátha tud mutatni valamit.
De a szőröstalpuak lealázták a falabú fiainkat