Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked,nektek is!
Jó éjt!
Nem lennénk a terhetekre,de arra járnánk beugranánk. Hát sajna nem zaklatunk mostanában. A Vicus most kezd még egy sulit,meg ezek a mocskos anyagiak ugye.
Rendben!
Enzo kereslek!
Ma gondoltam kicsit lemosom a forma 1 után
Akkor látom a fékkar is törött:Na gyors csere!
Levettem az idomokat ,még mindig jobb mint törötten .
Kedden megyek arra, rádcsörgök.
Szia Bobi van elérhetőséged? Mail?
Hétfőn anyag rendezés és nemtudom mikor vagyok ott,de Kedden jöhetsz arra,vagy elküldjem?
Pedig ma is milyen szép idő volt. eljöttetek volna, itt a kanapé a nappaliba, kihúzhatós. itt megalusztok. szép a környék, szép a város.
Hozol bicajt, lehet tekerni egyet a környéken. itt lakom az erdőspuszták szélén. 5-8 km-en belül egy rakás tó van, tájház, étterem, wellness, fitnessz a közeli hotelben És hát nálam se csúnya, de mostmár neked is van kis városszéli kuckó
Hát egy régi 30 éves kapcsolat.Hozott már annyi melót,hogy most segitsek neki.
Olyan üvegért nem tudnék beugrani oda? Szoktam jàrni arrafelé... Aztán kivágom én van üvegvágóm.
Ati vagy? Megvan még az oldal idom ?
Mert te ilyen vagy Feri bá!
Ja és ingyen!
Eredetileg az üvegezéssel,de itt egy 5 szobás lakás komplett felújítását irányitom még pár napig.
Az kemény..... Elismerésem!
Enyémbe sincs sztender kapcsoló, nem is volt. Nem kell túlspirázni a dolgokat....
VII. ker, klauzár utca 16 szám alatt.Munkavezető vagyok egy havernál.Mocival járok ,6/h indulok és 20h vagy később érek haza
Most mondtam a Vicusnak,milyen jó lenne elmenni felétek . Debrecenben sem jártam még. Elment ez a szezon is,és hát megint nem jutottunk el. Pedig tervben volt a vadaspark is,és egy csomó más is.
Miben utazol Feribácsi, ha szabad indiszkrétnek lenni ?
Majd jön a tél jobban fog menni!
Pffffffú az kemény,hogy bírod? És merre felé?
Hali Pacito
Szeretettel várlak
Szerdától itthon vagyok, addig minden nap Bpesten melózok :
7-19/h ig
de tényleg nem kell. jó így nekem. a motort meg másnak nem szoktam odaadni. ha meg ellopják az a minimum, hogy felfordulnak vele