Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hat epp ez az h nekem sincs es ezert erdeklodok... az asszony fojton nyekereg h zsibbad meg h nincs miben fogoszkodjon normalisan...
Nekem nincs....
Meg látjuk milyen idő lesz! Aztán beszélünk! De le ugorhatnánk Velencére is a régi 7-en!
Hát az bizony
Nem is rossz ám az 5let :) De sztem a legelőbb Szombaton pattanok nyeregbe Citadellára ki akarok Menni Szombat késő délutánosan...
udv mindenkinek valakinek nincs e hozzaferheto aron 95-os fzr-hez tankra felszerelheto utaskapaszkodoja elado 10-15000ft korul mert amiket talaltam neten azokert eszmeletlenul sokat kernek..
Gondoltam gurulhattunk volna egyet délután.....
És az előbb jöttem rá :) Tudjátok az a szerelem, mikor összeszorul, és rángatózik a gyomrod, mikor arra gondolsz, hogy végre azzal tölthesd az időd, amit szeretnél Hajj de gurulnék már
Nem, még nem Ma akartam összerakni végre, de mára is lett meló délutánra Én nem bírom ki, ha nem tudok gurulni, itt van most a jó idő, és áll a garázsban a dög :(
Na kegyek már a paripa?
Azt hiszem értem....megvan a sok drága kütyü, de a fele sincs kihasználva. No én nem így vagyok vele, hajtom a ketyeréimet rendesen...de ha kihozol egy ilyen vacakból 80 százalékot, már összeesik, mint a nagyi felfújtja, és ehet szervizbe
Ez szerintem pont olyan,mint a torrentezés! Itt van a nagyon magas minőségű technika,ami a felbontást illeti,és még is VHS minőségben nézik sokan a filmeket! "xvid.cam.hun.sub."
Már ha érted mire gondolok...
Nekem is ilyen van. :-)
Lassan visszatérünk oda, mint az elején, hogy hátizsákban cipeljük a kijelzőket . Meg a külön 500 MAmperes akkut
Igen, csak én nem akarok mindig magammal cepelni egy informatikai munkaállomást legttöbbx elég, ha van nálam telefon. Egy ilyen 4" szaron is meg tudok nézni valamit, ha kell, ha meg nagyobb feladat, leülök gép mellé, vagy 10" tablet.
Úgyhogy én dobtam az 5letet.
bt headset? én már az ARC-nál is rászoktam, mert nem szeretem összezsírozni az arcommal telefonálás közben. Így meg ugyanott vagy. Még elővenni sem kell ha csak hívnak. vegyél egy androidos oclsó telefont ami tud wifit megosztani még, és kész. Full jó, netbank, emailek, mindenre 1000%-kal jobb mint az amúgy is nagy kijelzős teló. Nem túl nagy, nem túl kicsi. Szupi.
Most, mikor ellopták a telóm, én is gondolkodtam egy ilyenen. De aztán az jutott eszembe, milyen buzin nézne ez ki...
és tényleg

Ha csak netezni kéne, akkor OK, de telefonként ezt elővenni jobb társaságban
Á, ne mérgelődj, mondta már más is, hogy így halt meg az akku. Ilyenek ezek egyin napról a másikra...Villamos szakemberek szokták mondani, hogy akksinál 5 év fölött minden nap ajándék
Hozzá teszem,hogy el is mentem vele tegnap,nem csak beindítottam....
Tegnapig egy hétig nem volt beindítva a paripa,pöc-röf indult! Most kimegyek és csak nyekereg az akksi!
A tágulási tartályban mennyi víznek kell lennie?
Van itt minden