Urak! Segítsetek! A fenének sem találom, a manualban, hogy hol van leírva a vezmű lánc megengedhető nyúlása, vagy a feszítő megengedhető elhasználódása. Mennyit nyúlhat? Van képem a jelölésekről, amikor kimértem a szelephézagot, lefényképeztem a jelöléseket. De nem találok a leírásban semmit erről.
Reggelt.
Hahó Skacok.
Van egy eladó epson dx4050 Színes fekete-fehér fénymásoló, színes nyomtató, szkenner, tartalék gyári patronokkal(15e ft értékű a patron)
15e a készülék és a parton. kipróbálva működik rendesen.
Nem rossz.Ja én nem azért kérdeztem a régi tv-t mert hogy venni akarok ,csak mivel látom hogy mindenkinek van valami régisége ,igy gondoltam hátha valakinek van egy régi tv-je.
Én a Sokol rádión nöttem fel és sok emlékem füzödik hozzá.Én is mániákussan gyüjtöm a régi dolgokat.Van még egy régi singer varrógépem állvánnyal együtt ,egy 1935-ben vásárolt Francia férfi kerékpárom amit a szomszéd öreg bácsi 1935-ben vásárolt magának és még valahol az blokkja is meg van.
Nekem meg a kistesója, Aida. Mikor elkezdtem komolyabban hifizni 87-ben, eladtam a fenébe, mert 1 nagy kaka volt a hangja.
Akkoriban boltban nem sok mindent lehetett venni, úgy 3 vagy 4 félét régi szép idők, csóró voltam, de huszonéves
Hahó Skacok.
Van egy eladó epson dx4050 Színes fekete-fehér fénymásoló, színes nyomtató, szkenner, tartalék gyári patronokkal(15e ft értékű a patron)
15e a készülék és a parton. kipróbálva működik rendesen.
Én csak rakosgatom ide-oda.
http://www.radiomuseum.org/ima..." target="_blank">ilyen
Szegény :
Ki nem ?:ÉN
Akkoriban boltban nem sok mindent lehetett venni, úgy 3 vagy 4 félét