Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁÁ hagyjad ne fáradj
Ez jó volt Most cseréltem fékolajat, és legalább ekkorát sírtam, csak nem a nevetéstől. Csoda hogy nem ölt meg eddig a gép . A féktuskók valami eszméletlen hogy vannak ott hagyva. Valaki írja már le, mert ilyeneket nem tudtam kihámozni a manualból, most tul képpen elöl 2+2 dugattyú nyom igaz? És ezeknek ráadásul nem egyforma(oldalanként) az útjuk igaz? Legalábbis amit a tárcsa helyzete mutat az alapján azt veszem ki, hogy az egyik dugattyú természetszerűen van kiljebb, és onnan indul. Egyébként kinek-mennyire(és hol) keményedik fel? Ja és ezek valóban ennyire nyúlós fékkel vannak megáldva?
igen de hol mikor?
Viszek neked kora reggel csapágyat(ha van itthon) összerakjuk aztán menünk naaaaa?
Az a faxa! !
Hát nem tudom most mi van, az időjárás nem úgy alakul egyenlőre ahogyan azt jelezték,bár holnap még lehet jó idő,én mennék( én ma is voltam)szerintem Pacító is az M0-n érdemes kijönnötök főleg ha ENZO is jönne
Jó lenne ha valaki időpont és talihelyet jelezne, mert pár pesti fiu is jönne,de nem tudok nekik mit mondani!
Szasztok. Nekem semmi se les holnap terveztem hogy megyek veletek de eldurrant a hátsó kerék csapágyam
Na mi lesz holnap?

"motorbeszámítás lehetséges " Cigánynál?
Egyébként valamelyik kollégája számát megadhatta volna. (esetleg a főnökéét )
Hali Gali
Egyetértek az előttem szólóhoz
Viszek gurtnit és hazavontatunk,ha beszarik.
halihóó! jajh-jajhj na neizéljmár egy tökéletesen működő motorral tulságosan is unalmas a motorozás abban semmi kaland nincsen az meg hogy a benzin vagy elég vagy nem,az meg csak hab a tortán.
Juhú Az Uraknak! Na mihelyzet lesz holnap? Sajnos nekem asszem kuka a láncom is már . Sajnálom, de én már nem merek ezzel menni. A kuplungbowdenről nem beszélve(javítószettes) . Sajnos a pénzem se jött össze igazán, ha sikerült volna talán megkockáztatok még egy túrát, de így már abszolút értelmetlen erölködni, még beszarok Nekem a tél biztosis hogy a felújításra megy majd el
Vasárnap, azaz október 20-án délelőtt 11 óra magasságában érhet Budapestre az a minden idők legnagyobb autós demonstrációjának ígért tüntetés, amely a főváros számos főbb útvonalát is megbéníthatja. Aki közlekedni és nem dugóban állni kíván autójával, minden bizonnyal jobban jár, ha elkerüli a demonstráció menetét, a BKK is módosítja néhány járatának útvonalát, s még többön torlódást jelez előre.

A demonstrálók útvonalán (Grassalkovich út—Helsinki út—Soroksári út—Ferenc körút—József körút—Rákóczi út—Kerepesi út—Hungária körút—Róbert Károly körút—Árpád híd—Pacsirtamező utca—Nagyszombat utca—Bécsi út—Vörösvári út—Árpád híd—Róbert Károly körút—Váci út—Dózsa György út) nem csak tumultusra, forgalmi korlátozásokra is számítani kell majd. A konvoj a Dózsa György úti célba érkezése után, várhatóan 15:00 és 18:00 között a Dózsa György út Ajtósi Dürer sor felé vezető sávjában fog majd várakozni, utána oszlik.
Minden idők legnagyobb dugója lehet vasárnap Budapesten
HALI FIGYELJETEK A TERVBEN ERRE IS

Ha nem lett volna elég a hétköznapi dugóban senyvedés, vasárnap sanszosan ismét lehet majd araszolni, autós demonstráció blokkolhatja a főváros számos útvonalát.
Ne is törődj vele :én is az vagyok már
Visegrádon még nem voltam a balesetem óta
Az jó kacskaringós terűlet,fel a hegyre
Szép az idő.

Céges buliba megyünk,egész napos rendezvény. 10-19h-ig. Már vagy 10 éve nem rendeztek ilyet.
Elmegyünk,körülnézünk,ha tetszik akkor maradunk egy kicsit.
Nem tudok annyira motorozni mint Te/Ti,csak szeretek. Inkább csak szédelgek a motorral,az bejövős.
Sziasztok!
Nem merek menni ott. Beszari vagyok az ilyenekhez.
Valami dunakanyaros történet van kibontakozóban.tudni kellene hogy kik jönnek és nagyjából ki mennyit szeretne menni,utána könnyebb lesz úgy tervezni hogy mindenkinek jó legyen.