Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tükröd csak le van szedve? Vagy az sincs?
Jelentem,becsomizva,holnap a drágám fel adja neked!
Igen itt vagyok.
Gabcsi vagy?
Egy fajta megoldás

Nézz itt körül
Ne viccelj miért haragudnák ,hiszen örülök annak hogy szivességet teszel nekem.Majd ha lesz időd feladod.
8 mag
Óhogy baxxa meg... külföldi fórumon azt írják, megy, de hogy, mikor hosszabb? kilóg?
Ez egy Supermicro X8Sil, egy 4*2 magos 1156-os xeon L3426-al. Csak nincs rajta DVI és a kép analógon rosszabb.
most vettem egy ilyet, 1,5T hdd meg 4G registered DDR3-al együtt netto 50.
Nem fog beleférni.

Milyen cucc egyébként?
Én a helyedben vagy eldobnám azt az alaplapot jó messzire, vagy bekeretezném is kiakasztanám porfogónak.
Ilyenek vannak.
Csak kamerás mocskok vannak, és engli, bár lehet, hogy felirat van hozzá, nem kerestem.
Nincs még fent sehol!
Emre!
PCI-Express x16 (2.0) kártya műxik a PCI-Express x8 (2.0) slotban? Server alaplap, és csak ez van rajta
Vagy ha nem, akkor szted ilyen x8-at lehet még venni? Teljesítménye mind1, csak DVI legyen rajta (meg passzív jó lenne)
persze, művészet meg szórakozás kéne, és persze ingyen.
Persze lehetőleg nem Bengáli nyelven.
Nincs valakinek onlályn linkje a Gravitáció című filmhez? (pár helyen lenne letöltő link de ahhoz lálykolni kéne, émmeg ugye antifész vagyok)
Nemvan.
Na mi a helyzet? Hogy áll a vas?
HÁÁÁÁJ
Szevasztok.
Szia Gabcsi,ne haragudj még sajna nem volt időm el menni a postára.... A héten valahogy meg próbálom beleszorítani,de nem ígérem!
Vagy legalább a láncfeszítő határa ha meglenne adva.
Értem. De most akkor mi legyen? Honnan tudjam meddig jó? Azért valahogy csak megéltek ezek a motorok huszon éveket. Gondolom volt cserélve többször. Akkor ki mikor cserélte? Sajnos hanggra nem tudok hagyatkozni, mert csak akkor tudnám megállapítani a csörgő lánc hangját, ha már ismerném. Tehát hiába hallgatom, nem tudom, hogy milyen hangot kéne figyelni.
Azért nem találod mert nincs benne egyikben sem. Én kerestem külföldi fórumokon is de nem találkoztam vele sehol. (a GTR-é megvan de az meg fogasláncos)
Pacito érdeklödni szeretnék hogy a plexit postára adtad már?