Óhogy baxxa meg... külföldi fórumon azt írják, megy, de hogy, mikor hosszabb? kilóg?
Ez egy Supermicro X8Sil, egy 4*2 magos 1156-os xeon L3426-al. Csak nincs rajta DVI és a kép analógon rosszabb.
most vettem egy ilyet, 1,5T hdd meg 4G registered DDR3-al együtt netto 50.
Emre!
PCI-Express x16 (2.0) kártya műxik a PCI-Express x8 (2.0) slotban? Server alaplap, és csak ez van rajta
Vagy ha nem, akkor szted ilyen x8-at lehet még venni? Teljesítménye mind1, csak DVI legyen rajta (meg passzív jó lenne)
Értem. De most akkor mi legyen? Honnan tudjam meddig jó? Azért valahogy csak megéltek ezek a motorok huszon éveket. Gondolom volt cserélve többször. Akkor ki mikor cserélte? Sajnos hanggra nem tudok hagyatkozni, mert csak akkor tudnám megállapítani a csörgő lánc hangját, ha már ismerném. Tehát hiába hallgatom, nem tudom, hogy milyen hangot kéne figyelni.
Azért nem találod mert nincs benne egyikben sem. Én kerestem külföldi fórumokon is de nem találkoztam vele sehol. (a GTR-é megvan de az meg fogasláncos)
Nézz itt körül
Ez egy Supermicro X8Sil, egy 4*2 magos 1156-os xeon L3426-al. Csak nincs rajta DVI és a kép analógon rosszabb.
most vettem egy ilyet, 1,5T hdd meg 4G registered DDR3-al együtt netto 50.
Milyen cucc egyébként?
Én a helyedben vagy eldobnám azt az alaplapot jó messzire, vagy bekeretezném is kiakasztanám porfogónak.
PCI-Express x16 (2.0) kártya műxik a PCI-Express x8 (2.0) slotban? Server alaplap, és csak ez van rajta
Vagy ha nem, akkor szted ilyen x8-at lehet még venni? Teljesítménye mind1, csak DVI legyen rajta (meg passzív jó lenne)