Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd ráérsz ha talizunk nem sürgős.
Csövi! nagy meglepetést okoztál nekem ma.örök hálám érte!
Após odaadta volna a lovettát. bocs de nem néztem a mailt ezért nem is tudtam hogy jössz felénk ma. igyekszem mielőbb rendezni esetleg ha jössz vasárnap gurgulázni akkor ki is tudnám fizetni
Halihó! Voltam nálatok. Megkaptad a pakkot?
A macskák utálják a vizet?

http://youtu.be/Fj73JF_bhjc
halihóóó!
hát ez nagy móka volt ismét! ráadásul kölcsönkaptam egy gsxr600 k1 pályagépet is, slickeken az sem volt rossz. úgyh jól is éreztem magam az fzr-en, végigszántottam mindkét oldalával a pálya aszfaltját, aztán egy rendes pályagéppel mentem gyorsan is. Szuperság! (hogy mennyire apró egy 600as... )
közelebb a 200 mint a 100. 180. De ne úgy képzeld el hogy száguldok hanem a bolt előtt egy lámpa és ha megfog akkor 1es tiltás lassú gurulás ha nem akkor meg 2es gurulás és úgy tiltás
Az még rosszabb,kettes határon már száz felett van,kétszeres sebesség túllépés.
Nem nem 1es-2es tiltás váci úton
Te kis gumiégető.
Aha szokás szerint én szoktam
PUPU!
Valamelyik nap te zsennyegtél itt?

www.darazsgarazs.hu
Vasárnap mikor terveztétek, mert nekem ott kezdődnek a gondok, hog ydélelőtt nem is menne. A píz egy kisebbre elvileg megvan
Ronda az az egész :(
milyen széles az etz kormány?
Jóreggelt!
hátsó rész ronda
mi ez a....
Attól még szerethetted.
Nekem az a bajom az 1,6-osokkal is (asztra) hogy 3000 alatt életképtelen+az elektromos gázpedál hangolása megőrjített. (egyformán sz&r volt mind a kettő, pedig a második már tvínportos volt)
A mostani jé már ilyen téren jó mivel tökmindegy hogy mennyire nyomkodom a pedált, akkor sem megy+nem látni ki belőle rendesen és buzi formája van.
En szerettem. 4000 felett kellett tartani