Hát a rutinos fülükről csak annyit,az én láncom is zörög már tavaly óta,de a szentendrei találkozón kórusban mondták hogy jó az,nem kell cserélni.Hiába mondtam nekik,eddig ilyen hangokat nem hallottam még a gépből,ők valahogy nem hallották.
hát igen a H mollal próbálkozom mostanság is pont ez az akkord amiről beszéltem az előbb gyakorlatilag az én kezem fizikailag le sem tudja fogni.(legalább is azthiszem) de le fogom győzni azért is
ja és igen rendesen be tud durranni az ember keze egy óra után.De majd hozzá szokik.Ha minden nap előveszed akkor hamar rá áll de 2hét kihagyás után ismét be fog durranni.
ja hát az alap akkordokon kívül már egy két specesebbet is le tudok fogni de a váltások ezeknél még azért döcögősek. a Hmollal voltam nagyon meglőve de most már az is megy. A Bdúr kemény nekem. Most ha meg jön az új gitár akkor meg megint meg kell tanulnom mindent mert annak meg keskenyebb a nyaka.Át kell állnom rá.
áhhh.sehogy! pár akkord dur-ban,mol-ban azok minnél gyorsabb váltogatása,csak akkor keseredek el igazán mikor egy-egy akkordot le sem tudom fogni nem hogy gyorsan ráváltani hát azt már megtanultam hogy kitartás az kell hozzá(azt meg nem gondoltam hogy gitározni fáj )
A feszítőn látszik ha ki van véve, mert a lánc két széle nútot mar magának. (a feszítő szélén látszik az eredeti vastagság)
Én láncot meg akkor cserélnék ha nagyon zörög, vagy ha összeszerelt állapotban a helyén, felül a két lánckerék között két ujjal fel-le lehet mozgatni. (azaz nem feszes)
A képen a lemezt levéve jól látszik.
Te hogy állsz vele?
Na mi helyzet itten?
Sanyi nem volt ma!
Én láncot meg akkor cserélnék ha nagyon zörög, vagy ha összeszerelt állapotban a helyén, felül a két lánckerék között két ujjal fel-le lehet mozgatni. (azaz nem feszes)
A képen a lemezt levéve jól látszik.