Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tel számom az adatlapon, ha keresne BobiFZR, Elugrok szerzek egy kőcsi heggesztőt
Itt még gond van egyébként ott is, hogy nincs az első fékeken meg az a rugó, ami elvileg lefeszítené a tárcsáról a betéteket. És lehet hogy tárcsa csere is lesz ám
Na na emmádöfi, ez jó segítség Hát nekem akkor szorulnak rendesen. És valóban nem vagyok biztos a betétek rendes állapotában sem. Akkor azt mondod, nem fog segíteni a fékerőn, ha nem lesz annyira lágy a csillapítás?
Naezazz! Tudtamén hogy jól értettem geg Valóban hosszadalmas a légtelenítés, de már jobb még annál is, mint volt. Nekem is lágy az a 10W
Hálló! Na mostantól vagyok itthon
Lacikám! Aki tudja hajtani,az fékezhet is vele. De csak az!
Biciklivel fékezni? Azt hajtani kell, nem?
A T imbusz kell a bringa fékbetét cseréhez. Ezzel pikk-pakk ki lehet cserélni a country betétet,és gyerekjáték beállítani is,ami sima imbusszal nem kicsi kihívás.
Nem,csak olcsóért van az Aldiban. Jó cuccok ezek,vettünk már Aldis szerszámot,és nem szarok. A T imbusz torx 3900,a csillagvillás 3400,a nyomatékkulcs 5500ft volt.
Hű de szép szerszámok! Szülinapod van?
A nyomatékkulcsból lehet kéne kisebb,mert 21Nm-230Nm-ig jó.
Jóság bőség!
Sajna 10-re be kell mennem melódiába....
Azt írta Enzo,hogy neki délután jó csak,lehet addigra oda érek én is,ha meg vársz?
Guten Morgen Reiter
Na ezek szerint jó lett a buli.
halihóóó!
Sziasztok!

Céges buliban voltunk tegnap,nem vagyunk a toppon a Vicussal.

Csak lézengés van
Sokáig kell légteleníteni,és jó lesz az. A telóba 20w-motul villaolaj van,és nagyon rendben működik. Többet nem lesz 10w,mert sztem nagyon lágy az ilyen utakra.
Szép napot

+Akkor megyek zsugázni ,ha nem lesz gurulás
én sem értettem ezt a berugózik/elviszi a fékerőt storyt, de gondoltam hátha hallok valami újat
jóéjt!
okes
Léptem,mert mindjárt lefordulok a székről!
9 körül meg csörgetem a főnökömet,aztán hívlak,hogy mi lesz!
legfeljebb elnézünk együtt ha tudsz jönni