Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
ez csak 2- dugattyus, de olyan is van ha kel.van 4 dugattyus is a felfogatés azt hiszem u.a.majd megmérem.
A fém fékcső nem is rossz 5let. Nekem csak az a furcsa, hogy az NSR-en sokkal durvább fékhatást éreztem. Szóval sztem valami itt nem stimmel. a villában tuti erősebb olaj lesz, mert nagyon bedől, és ez elnyeli a fékerőt.
jaja, a célzászló mintás az enyém
hát ha arról a fekete-fehér kockásról van szó akkor ott van!
Ja nekem is van pár féknyergem .:ha van fotó? tudunk segiteni
Nekem is ezek a fékek vannak és én is nyúlósnak érzem de szerintem ezek a 20-éves fékcsövek már nem az igaziak szerintem az lehet az ok.remélem a fém fékcsövek megoldják a bajt!
Ja várj! akkor 22.-én lesznek az ünneplések? Mert felvonulások lesznek meg koszorúzás, meg minden marhaság, és az iskoláknak ugye ez kötelező, namost az mikor lehet? Basszus csak hétfőn tudom meg, nem kérdeztem meg az irodán a hölgyeket
minnyá lövök, pill
Egyébként köszönjük a többi "megszoruló" nevében is a rugalmatosságot
Először kéne egy kép a féknyeregről hogy a tiéden milyen van.
Haló az ünnepnap!
Basszus nem lehetne hétvége? Kötelező jelenés van az iskolával Monnyuk talán sikerül a szabi...nemtom.
ja én is most beszéltem vele és megemlítettem hogy mi lenne ha áttolnánk az egésszet 23.-ára egész jövő hétre kora nyárias időt ígérnek és hátha addigra összeálnak a betegeskedő gépek meg többünknek is könnyebb lessz felkészűlni
Hali
Most beszéltem pacitóval és valószinü dolgozik. Még nem tud a gép közelébe férni. 2-3 embernek/aki most ráérne/ meg nem hiszem ,hogy rosszul esne ,ha nem most elmarad.
Valószinű lesz még jó idő!
Pacító,Cossi -val nem tudom mi van remélem lesznek ma este
Elsők vannak nekem, de kínai, a szerelőm azt mondta bele se rakjam, mert mivan ha kapok egy gödröt 200-nál És ezt komolyan mondta....R1 hátán kicsit más a világ
Pacító azt szeretné hogy ott találkozzunk ahol a múltkór szerintem a 10.00 az jó lenne.(Váci,megyeri sarok benzinkút)aztán mennénk vác- verőce-kismaros-nagymaros a többi majd jön magától de nem akarok ötletelni találjuk ki közösen!
Balcsiról vííííí azigen
Rendben srácok, elmondom mivan Az igazság az, hogy közalkalmazottként dolgozom egy iskola gondnokaként. Ez hiába vezető beosztás ott, sajnos nem igazán marad lóvé a hónap közepére sem. Be kellene fizetni !23Ezrest! a telefon társaságnak. Demivel ez amúgysem fog össze jönni, tőlem akár már menne is a dolog, ráadásul jó lenne veletek gurigálni. Azonban eszméletlen műszaki állapotban van a gép, a fék légtelenítés még meglesz holnapig, már csak arra várok, hogy a maradék bubi is felszálljon a fékdugattyúnál a szelepig. De a láncom szakaszosan van nyúlva, és már kéne feszíteni, de nincs emelőm. leginkább a lánc miatt fosok, már majdnem leesik. A kuplungbowdent ott helyben tudnánk orvosolni, gondolom, mert valakinél úgyis lenne szerszám. De a legnagyobb baj, hogy holnap valóban csak 12-fél1 felé tudok motorra ülni(mindennel együtt )
egy ösznépi motorszerelés jó is az!
A régi szép időben 20-30-an mentünk, és mindig volt valaki,akit haza vontattuk,de volt hogy a kipufogónál lábbal toltuk haza a balcsiról
ird a csapágy méretét én is megnézem
Én csináltam már, azt pont jött is a rendőr Simsonnal húztam haza egy high-tech robit.