Az első nálam az szokott lenni hogy megnézem hogy a dugattyúk kézzel visszanyomhatóak-e. Ha igen akkor könnyedén járnak és jók, ha nem akkor kinyomatom egyenként a dugattyúkat addig hogy épp ki ne essenek a helyükről és megdolgozom őket polírpapírral.
Ha szép fényes és sima a felületük, akkor fújok rá kis szilikonsprét és már csúszkálnak is a helyükön. (ki is lehet venni őket de akkor jön a sz&rakodás a légtelenítéssel és nem is könnyen talál vissza a helyére)
A fékcső sokat számít, viszont az első teló puhasága nem fog neked beleszólni a fékerőbe, max. a gumi tapadásába fékezés közben. (ezzel együtt valóban mehet bele 15-20-as villaolaj, mert meg van már kopva az a csillapító egység a telószárban)
Köszönöm. Tehát akkor a fékcsövek. De gondolom a villaolaj is cserés kell hogy legyen, miután nagyon bedől. úgy érzem csomó fékerőt elnyel azzal hogy nagyon összenyomódik. Megmértem a rugókat, bőven határ fölött vannak. Szerelőm mondta, hogy simán mehet bele a 15W, mert valszeg öreg motor lévén már gyengült azért a rugó. Át nem akarom szabni a fékrendszert annyira hogy mindent cseréljek, mert soha nem lesz annyi pénzem, csak amit lehet optimalizálni akarok, mert egyelőre a négy henger tud többet a féknél, én meg szeretem, ha egálban vannak
Hát akár De csak délutánlagosan vagyok rendben. Azonban nagyon nem tudom mit lehetne csinálni vele, még annyit tudok tenni, hogy lecserélem majd az első villában az olajat 15W-re. Merthogy az új benne, csak az előírt 10W lágy lett mint a hígfosás Nem ehhez vagyok szokva az NSR nyergében. Azt várom egy ilyen erejű géptől, hogy a fék is harapjon.
Ez a féknyereg "ugyanolyan" mit az ETZ-é.
Egy-egy dugattyú van benne egymással szemben és mind a kettő egyformán mozog. (a képeden láthatod a külsőt és van belül egy ugyanolyan)
Az FZR fékje nem rossz konstrukció de az elöregedett gumi fékcsövek eléggé lerontják a teljesítményét.
Jó betétekkel, fémhálós fékcsövekkel és könnyen járó dugattyúkkal elég jó fékhatást és érzetet lehet elérni. Az ezres 4-6 dugattyús nyergei a 320-as tárcsákkal persze sokkal jobb.
Na akkor jól láttam rajta. Hát én elég érdekesnek tartom ezt a megoldást. Vagy az NSR miatt gondolom azt hogy ez a furcsa? Mert úgy láttam hogy a tárcsa helyzete miatt az egy oldalon lévő fékdugattyúk nem egyformán mozognak, különben a tárcsát félre feszítené. És mivanha valamelyik, csak egy beszorul a 4-ből?
hát kell is mozognia nem vagyok nagy szaki és nem akarok erősködni de mit szolnál ha holnap elugranék hozzád aztán kiokoskodnánk ráadásul az enyém is pont ilyen fékekkel van megáldva
Mikor indulnánk holnap? Mikor jó neked ha legkésőbb szólok?
Ha szép fényes és sima a felületük, akkor fújok rá kis szilikonsprét és már csúszkálnak is a helyükön. (ki is lehet venni őket de akkor jön a sz&rakodás a légtelenítéssel és nem is könnyen talál vissza a helyére)
A fékcső sokat számít, viszont az első teló puhasága nem fog neked beleszólni a fékerőbe, max. a gumi tapadásába fékezés közben. (ezzel együtt valóban mehet bele 15-20-as villaolaj, mert meg van már kopva az a csillapító egység a telószárban)
Egy-egy dugattyú van benne egymással szemben és mind a kettő egyformán mozog. (a képeden láthatod a külsőt és van belül egy ugyanolyan)
Az FZR fékje nem rossz konstrukció de az elöregedett gumi fékcsövek eléggé lerontják a teljesítményét.
Jó betétekkel, fémhálós fékcsövekkel és könnyen járó dugattyúkkal elég jó fékhatást és érzetet lehet elérni. Az ezres 4-6 dugattyús nyergei a 320-as tárcsákkal persze sokkal jobb.