Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

9 hengeres csillagmotor?
Jó akkor milyen elrendezésűvel de te már nem játszhatsz
Valahol mindegyiknek letilt a gy.elektronikája, hacsak ki nem mókolták belőle a tiltást.
Csak sokféle motorokkal gyártják az fzreket.
Ma jött:
"Wow, u are sooo handsome honey, and how are u today?.... thanks for the pic honey. I want u to send me more pics of u honey. Kisses. Queen Jalil"
(wáoo, milyen jóképű vagy édesem és hogy vagy ma?.....köszi a képet édesem. Azt akarom hogy küldj még képeket magadról édesem. Csók. Q.J)
De édes ez a lány! De honnan tudta hogy melyik vagyok én? (biztos a női megérzés )
Hali! 400-as FZR-t nem lehet valahogy úgy megcsinálni, hogy egy bizonyos fordulaton letiltson? Hogy minek? Mert furcsállom, hogy még a 250-es zxr-ben is van, ebben viszont nincs elektronikus tiltás, vagy nevezzük akárminek, kissé laikus vagyok a témában. :D Köszi a választ.
Az fzreket milyen motorokkal gyártják csak?
Szép napot
hoppácska a szétesikxer Jó reggelt naplopók
http://www.motorinfo.hu/magazin/2013/10/28/suzuki_visszahivas_pontos_
informaciok_a_hazai_tulajdonosoknak/
nem enyém. egy sráccal beszéltem. a genesisből ami van, azt adja darabokban, az exup a matekolósabb, mert azt kis részért nem szedi szét. megkértem nézze meg, az exup eleje a váznyaknál mennyire passzol a genesiséhez.
Sanya erről mi a véleményed?
bocs mellényultam,nem neked szántam! :D
egyenlőre nem szeretném bontani,nem fér bele az időmbe,hogy kiáruljam.Kell a pénz a másik bringára.
Szia! Mennyire adod darabokban?
Sziasztok!Úgy néz ki,hogy véget ér az Fzr-es pályafutásom egy időre,sajnos el kell adjam a mocit.Ha valakit érdekel a használtautón megtalálja,vagy keressen emailben.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzr_250-735
9206
Én is néztem.
De úgy néz ki hogy megsértődött vagy egyszerűen csak nem jönnek be neki az európaiak.
Ebből is látszik hogy könnyen ismerkedem.
miva?
kell valakinek komplett exupból, és hiányos genesisből valami? G futomű nélkül van, exup megy,
Pedig motoros lehet a kiscsaj, megégette a kipu a vádliját...
Iszonyat mi? Csak nagyon obszcén, de az a laza leszaromság az művészi