Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erre földi halandó nem képes. max az úr az űrből, vagy ilyesmi
Hozzáértők szerint egy átlag rider (azaz a motorosok 97%-a) a töredékét sem tudja kihasználni egy motor képességeinek. (ezt egyébként aláírom)
De azért azt lehet látni hogy ezen is magasított csőkormány van és egy bazinagy hátsó lánckerék.
Mindenesetre baromi ügyesek.
igen, mert ez a szoba a ház egyik végében van, a motorok a garázsban meg a másik végében.
Baxxátok meg, ezt nem is lehet megcsinálni
Legalábbis ezt hittem...
Elnézést de épp olyan helyen voltam.
De holnap délelőtt állok a rendelkezésedre.
akarsz valami másikat? írtál valamit, hogy talán év vége felé... csak mert akkor igazán meglephetnél karira a dukati lápáddal, meg a széles kormányoddal. (bár én is nézegetek túrákat. az a
tdm nagyon bejövős volt amit uncsim hajt.)
Én ott nem látok motorokat csak egy macskát.
me gyárilag az is csak húzza a belét a földön, hála a gazdag törpe ridereknek akik megengedhetik maguknak.
egy ilyen xtz1200 és alá egy rendesebb, magasabb futóművet. na arra kíváncsi lennék.
képzeld el, hogy nekem ezek az fzr méretűek olyanok mint neked egy tdm, vagy valami 500-as
Jó, de te behemót vagy. Én már inkább értékelem a könnyebb gépeket.
A nyáron mentem egy KTM-el valami 600 ccm körüli, hát az is nagyon teccett. Igazából az FZR-el sincs gond, ha megy, de a negyed tonnát utálom a parkolóban meg otthon a garázsban tologatni.
a tdm olyan keskeny mint egy Mz
egy szuperteneréét simán kiverném bárkinek
Én, ha most vennék, valami ilyesmit vennék. Persze nem ilyen újat. Vagy TDM-et. Vagy BMW-t
Jó éjt!
Majdnem olyan szép mint az enyém. Azért nem adnám oda érte a Frét.
hát basszus, ez igen gyönyörű!
A számítógépet majd kinövi.
Nézzétek mit találtam a kisháznak a szerszámtárolójában.
Credo econel

Ilyet vettek most Pécsre
Ezek Euro 5 kiemelten környezetbarát gépjárművek.

Addblue
Sziasztok!

Végeztem a Frézi téliesítésével,olajcsere,szűrőcsere,brigóval lemostam a blokkot,láncot megtiszttottam,leápoltam teflonos Motul láncspay-vel,idom vissza,még a vaxolás visszavan,de holnap is van egy nap.

Van itt egy fiatal srác a garázssoron,ma vett egy kisfrézit 250-set. Mondtam neki regeljen,és bátran kérdezzen,mert ez egy jófej csapat,és segíteni fognak. Valszeg holnap bejelentkezik.