Természetesen keresek.
Ebben az a vicc, hogy a biztosításos csaj mesélte hogy a cigók úgy csinálják, hogy kötnek egy biztosítást, nem kell fizetni 60 napig, amikor letelik vissza mennek és mint ha misem történt volna újra kötnek egy másikat. Ezt többször eljátsszák mire elzavarják őket. De ekkor átmennek egy másikhoz. Jó mi?
Nem mindenkinek való kutya, de úgy látom neked tetszeni fog. Meg fog változni az életed. Viszont a buldog más mint a többi kutya. Agyas, gondolkozik. Míg más kutya lát valami érdekeset egyből odarohan és megnézi addig a buldog elkezd gondolkodni, hogy odamenjen-e vagy se. Legtöbbször nem megy oda, mert már úgy is tudja messziről, hogy miaz. Viszont bohóckodni és megsértődni nagyon tudnak. Hogy hívják a cukipofát?
Baleset után jól megemelik, mert veszélyes vagy nekik, de törvényilegkötelező befogadnia téged, másként nem védekezhet mint magas díjjal. Nézz ajánlatot máshová! Meg fogsz lepodni! Miaval ugyan ez volt.
Én nem vonatom ki,így hamarabb ugrik bónuszt,és az sem kevés,meg akár ma is mehettem volna ha nem kéne dolgozni.Nekem is jövőre 6700-lesz,és még lehetne kevesebb is az Unionnál,meg ha nem tévesztem el és nem írok be eggyel kisebb bónuszt a megrendelőn.
Jut eszembe. Ha motorülés műbőrrel (vagy igazival) áthúzás kellene valakinek, ne tél közepén keressen meg! Motoros baráti árral elvállalom. Elég volt a robogókból!
Ezek után meggondolom hogy érdemes e kivonatni a motort. Szétszivatják az embert. A meleg még tart a motorosok mennek, velem ellentétben. Mellékelem a biztosító papírját, amit meg a bróker csaj sem értett és telefonon sem tudta k elmondani, hogy is van ez. Mi ez az évi 134.632 ?
Fiatal kutyának (5-6 hónapos korig)napjában 3x Pro-plan száraztáp,a csomagoláson feltüntetett mennyiséget kell elosztani 3 részre.A konzerv energia tartalma kevés,és csak az íze miatt adják.Később 2x.Majd 1,5 éves kor után napjában 1x.
Azért vonatom ki, mert kb 10.000-et spórolok a súlyadón, meg a kötelezőn fél év alatt. az hogy B00-ban leszek végig hosszú távon megéri.
De lehet hogy neked van igazad. Átszámolom.
Megadod az adatokat, kitöltöd értelemszerűen a végén kiköpi melyik a legolcsóbb.
Ebben az a vicc, hogy a biztosításos csaj mesélte hogy a cigók úgy csinálják, hogy kötnek egy biztosítást, nem kell fizetni 60 napig, amikor letelik vissza mennek és mint ha misem történt volna újra kötnek egy másikat. Ezt többször eljátsszák mire elzavarják őket. De ekkor átmennek egy másikhoz. Jó mi?
De lehet hogy neked van igazad. Átszámolom.