Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv urak!
Megtudja nekem valaki mondani hogy hogyan kell leszedni a tankot a motorrol?Ma kitoltam a mocit beinditottam és az egyik karbiból csöpög a benzin rá a blokkra .Gondolom megadta magát talán a tömités és gondoltam megnézném közelebbröl a karbit ,de esélytelen a hozzáférés alulról,de ha a tankot letudnám venni gondolom mindjárt rálátnék a problémára.A tank tetején lévő két csavart lecsavartam,aztán a tank végén lévő csavarokat is levettem ami az ülés alatt van,de valamiért nem tudom leemelni a helyéröl a tankot Mintha a tanksapkánál fogná valami.Esetleg ötlet ?
Pupu,ki is lett cserélve a vezérműlánc?
Sanyi ne mond el senkinek
Elnézést Sándor. Épp a rönós sráccal beszéltem.
Sanyikám,belehajtott százezer kilométert,háromszor elfeküdt vele,kétszer kellett generálozni a blokkot,meg futómű javítás,már nem éri meg.
Nemá. Mérment a levesbe,tök jó kis motor a Béla. Rakd félre,majd 1x megcsinálod.
Semmi Sanyikám Béla ment a levesbe és jön helyette egy túramotor
Na ne izéljetek már! Megöl a kíváncsiság.
Vannak érdekes emberek. Néha nem is értem, hogy csak csinálják a hülyét és bepróbálkoznak, vagy csak egyszerűen nincs agyuk. Azért az végül is nem rossz, hogy rá kell írni a km óra állást az adásvételire.
Itthon!
Nemrég telefonált a Rönóm új "gazdája" hogy tegnap sikeresen átíratta az autót. (kb. havonta egyszer érdeklődtem hogy mi van és lám, májusban vette, nem is tartott sokáig bár szénné is büntették miatta)
Aztán még azt is mondta hogy ma elment nemtudomhová ami innen százvalahány km-re van és amikor leállította akkor hallotta hogy bugyborékol benne a víz. Aztán szépen haza is jött vele de akkor is bugyborékolt benne a víz de nem volt semmi különös mert csak a vízhőmérő mutatója volt végig a piros mező alatt de a piros led még nem villogott.
Aztán otthonról (szomszéd falu) még bement Dunaújvárosba (~15 km) majd mikor már majdnem hazaért, akkor kikanyarodva a körforgalomból valami csörömpölést hallott a motor felől majd rángatózva le is állt. Mikor felnyitotta a motorháztetőt, akkor füst és gőz jött belőle. Várt egy kicsit, majd beindította és simán hazament vele de akkor már abbahagyta a bugyborékolást, szóval szerinte olyan nagy baja nem lehet.
Mit gondolok arról hogy a szerelő akit felhívott az azt mondta neki hogy kiégett a hengerfejtömítés és annak a cseréje munkadíjjal együtt kb. 18e Ft lesz, de lehet hogy az egész motornak is vége van és akkor az kuka.
Mondja hogy "hát nem hiszem el hogy nem volt vele valami már akkor amikor megvettem, mert mindig volt némi vízforralás"

Mondom neki hogy emlékeim szerint azt mondtad annak idején hogy a vásárlás után elvitted valakihez ahol fagyállót cseréltetek és még valamiket átnézettél, utána meg forralta a vizet és szétment a vízpumpa is. Kicserélték, aztán meg megint felforralta néha a vizet és ezt úgy javítottátok hogy kivettétek belőle a termosztátot mert nyáron az ugye úgysem kell. Még mindig felforralta néha a vizet de alapvetően jó volt.
-Mennyit is mentél vele azóta hogy megvetted?
-Hát ~76.500-zal vettem és most van benne 83.000 km.
-Köszönöm, nincs több kérdésem.
A turbóhoz meg gratulálok, remélem jó is lesz.
Viszont úgy néz ki hogy kell vennem egy gyújtáskapcsolót (vagy csak betétet ha van hozzá külön) az oroszlánhoz mert ki van kopva teljesen. (még működik de nem nagyon bízom benne)
Soros egy vagy kéthengeres könnyű gép jöhet szóba 350-650 cm3 körül, idomok nélkül napi használatra.
Nehézlovasságnak meg marad a GTR.
Akkor át tesszük jövő hét utánra!
És boxer? Ha ennyit segícc, akkor már tudok találgatni

+jött a szép új fújóm, már be is raktam. 4 óra szerelés (ebből 1 óra balfaxkodás egy hozzáférhetetlen 8 centis gumicsővel, meg 1 óra egyéb jellegű balfaxkodás, azaz nettó 2 óra meló) holnap próba indítás, még van addig tennivaló.
Nem.
Ábrus ha majd vesz akkor max. 2 hengerest vesz.
Látom szövegértésből nem vagy nagyon elengedve.
Én nem te vagyok
na azt hittem írtam neked, csak ezek szerint megnéztem. Jövő héten csak hétvégén vagyok szabad, de szerdán 11-től dolgozom f8-ig... Mikor megy a pasas?
Kitaláltam. Ábrus vette meg, mert a guruló fotelek után már hiányzott neki egy motor
Innentől kezdve én nem erőltetem ezt a dolgot jó? Tehát részemről ezt a könyök kérdést lezártnak tekintem! Bár már mondjuk az sem nagyon tetszett,hogy én hívlak fel téged neked téve szívességet,erre még meg is váratsz a telefonba!
sztem ez tök más motorcsalád, mert a KTM-ek légolajos szíjasok voltak, aztán az LC széria