Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az gáz az hogy el van zárva a csap és igy is ereszt.Már azt csináltam hogy elzártam a csapot és hagytam járni a motort addig amig le nem állt.Igy talán a karbiból is kifogyott az anyag .
Nincs semmi fűtés?
Itt ülök a 12 fokos műhelyben és rohadtul nincs melegem! Mennék már haza p.....ba!
Addig szívd le vagy zárd el a csapot!
Hát igen általában ugy szokott lenni hogyha megvan a bevált technika a leszedésnél utánna már egyszerübb az vissza szerelés.Muszály lesz nekiállnom a hétvégén mert igy elfolyik az összes benzin annál a karbinál.
Á nincs idő rá jövöhét csütörtökig forgatunk
Csak gyáriba tudnék.Utángyártott nincs hozzá nálunk.
Köszönöm a kedvességed.
Én a múltkor vettem le hát nem volt egyszerű de vissza már könnyebb volt!
Megnézem de szerintem csak egyben.
Meg van még,csak a tied,mert oda ígértem és ezen már nem változtatok!
Szeva barátom.Ugyan már nem probléma a dolog ,hiszen eddig én is állandoan uton voltam és nem volt idöm foglalkozni a motorral sem.
Most lesz több szabadidőm és téliesiteni szeretném majd.Az aksija biztos cserés lesz mert pár nap állás után már nem teker .De jelenleg a karburátor folyás nagyon zavar ugy hogy azt mindenképpen megszeretném szüntetni.
Üdv!
Jól áll. Kék neked is
vótunk babanézőbe. Tööörpeeee...
Sejtettem hogy nem lesz egyszerü müvelet.De muszály lesz levennem ,mert másképp nem férek a karbihoz sajnos.
sziasztok!
amúgy én vagyok a hülye és hallgattam Kingára. el kellett volna hozni tőled
már azóta hasznát is vettem volna mikor a Fabia kinlódott. meg nemkéne agyonszervezni a novembert, hogy beosszuk ki mikor merre viszi a kocsit.
Mizu a külföldi szerelemmel? Kibontakozott már? Én jókat röhögtem nagyon! Várom a folytatást!
Lehetőleg ingyen, persze.
Szia.
P406-hoz gyújtáskapcsoló (betét)?
Hali!
Azóta,ott van a dobozba becsomagolva a plexid de arra nincs időm,hogy levegőt vegyek.... Bocsi kedves uram!
Ja amúgy szevasztok!
Az egy fasza meló! Leveszed a tank burkolatot (elöl van két csavar a kormány felöl meg az első ülés alatt) Aztán leveszed azt a ki vasat amibe az ölés belecsúszik, leveszed a légszűrőt majd alatta azt a tank tartó kereszt kötőt.Leveszed a csap fogó részét. Ja és a tank elején is van egy kereszt csavar ami a merevítőhöz megy majd átverekeded a kábelok mellett a tankot!