Az gáz az hogy el van zárva a csap és igy is ereszt.Már azt csináltam hogy elzártam a csapot és hagytam járni a motort addig amig le nem állt.Igy talán a karbiból is kifogyott az anyag .
Hát igen általában ugy szokott lenni hogyha megvan a bevált technika a leszedésnél utánna már egyszerübb az vissza szerelés.Muszály lesz nekiállnom a hétvégén mert igy elfolyik az összes benzin annál a karbinál.
Szeva barátom.Ugyan már nem probléma a dolog ,hiszen eddig én is állandoan uton voltam és nem volt idöm foglalkozni a motorral sem.
Most lesz több szabadidőm és téliesiteni szeretném majd.Az aksija biztos cserés lesz mert pár nap állás után már nem teker .De jelenleg a karburátor folyás nagyon zavar ugy hogy azt mindenképpen megszeretném szüntetni.
amúgy én vagyok a hülye és hallgattam Kingára. el kellett volna hozni tőled
már azóta hasznát is vettem volna mikor a Fabia kinlódott. meg nemkéne agyonszervezni a novembert, hogy beosszuk ki mikor merre viszi a kocsit.
Az egy fasza meló! Leveszed a tank burkolatot (elöl van két csavar a kormány felöl meg az első ülés alatt) Aztán leveszed azt a ki vasat amibe az ölés belecsúszik, leveszed a légszűrőt majd alatta azt a tank tartó kereszt kötőt.Leveszed a csap fogó részét. Ja és a tank elején is van egy kereszt csavar ami a merevítőhöz megy majd átverekeded a kábelok mellett a tankot!
Most lesz több szabadidőm és téliesiteni szeretném majd.Az aksija biztos cserés lesz mert pár nap állás után már nem teker .De jelenleg a karburátor folyás nagyon zavar ugy hogy azt mindenképpen megszeretném szüntetni.
már azóta hasznát is vettem volna mikor a Fabia kinlódott. meg nemkéne agyonszervezni a novembert, hogy beosszuk ki mikor merre viszi a kocsit.
P406-hoz gyújtáskapcsoló (betét)?
Azóta,ott van a dobozba becsomagolva a plexid de arra nincs időm,hogy levegőt vegyek.... Bocsi kedves uram!