Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van. de pont 2.3 androiddal nem megy. Aze is kell masik
Ez ìgy jól hangzik. 2-3 mp az jó. Van brùtúszos obd bigyód a kocsihoz?
Ha elég erős a wifi, átlagos sportmotor oldal 2-3mp. Persze biztos van ennél gyorsabb.
Igazából csak azé kéne másik, mert android 4-et akarnék, és akkor az lenne a kocsiban is a navi, meg a TorquePro dashboard.
nem mondom, oké nem lehet vele netezni, de akkor is lassú.
halvány lila gőzök sincs. azt tudom, hogy a tabletem amibe 1,2-es proci volt és 512 ram, az idegeimre ment olyan lassú volt. ez ahhozképest rohadtul megy, és nem zavarja, ha megy még mellette 3-4 alkalmazás.
Imádom ezt a hozzáállást Tomasz, áruld már el, mint hozzáértő, hogy egy wifin betöltődő 50kB-os weboldalnak minek kell kvadcore? Jó, tudom, a reklámok mindig ezt sugallják: vegyed, újabb, frissebb, lágyabb, jobb
Full HD-s jutyúbot persze már nem szereti, de nem is 60 rugó, csak a negyede
te veszel tablettát, oszt énvagyok a miller? a baj, hogy ez a tab tényleg csak olvasni jó, mert netre már túl lasúúú
65litert ír a nagyvolvo átlagra. 170 körül kigyorsitaskor.
Me te millercsávó vagy Ez amúgy 70 rugó volt pár éve
Netezni meg pdf könyveket olvasni használom, 1024*768 a felbontása, minden ráfér, nem úgy, mint a pöttöm vacak telódra
Ezekre meg pont elég.
hát ez nem lehet egy gyorsvonat. 1Ghz, 512 ram...
telóm is 1,5 ös quad procival, meg 2 G rammal megy máá
Héjj! Nem kell oda egy igazi órabuzi?
Sziasztok!
Benne van a tankban és kb. 8 mp-et üzemelt úgy hogy levegősen nyomta a naftát. (mint említettem lejt a parkoló)
Valakinek tablet? Hibátlan, 3 órát elmegy, 15 pénz, tokkal, töltővel, dobozzal.
Saját, de vennék erősebbet.
ok, de az elektromos ácéé-t meg az üzemanyag hűti. nem szeretik szárazon Ábrahám Úr legyen szíves odafigyelni az üzemanyag szintre a jövőben!
Tudom, nem is szoktam. (sanya is megmondta)
Egyszerűen tudnom kellett hogy jót mutat-e az üza. jelző (a piros alján volt)
Ennél elektromos ácé nyomja fel a naftát a nagynyomású szivattyúig, azon meg van visszavezetés ahol lelégteleníti magát még álló helyzetben.
amúgy aki erre mordorban lakik tudja, hogy az ukránok nem egyik oldalon 15-ös másikon 13-as gumival járnak (de érdekes, csak aki épp odaát tankol . sőt a magyar rendszámosokra is hat a fertőzés ) hanem van egy kis fa ránpaféle a kúton, mert ha dűlaverda, majd 10%-al több benya fér
Ilyen kifogyósat nem jó jáccani a dízellel Némelyiknek lelevegősödik a rendszere, aztán a sok indítózás alatt szárazon fut az adagoló pár kört, aztán szeva.
Szasztomasz

Én 10 ejróért láttam Spanyolban a parti árusnál
Pár éve voltam Pesten egy menő maszek órásnál, egy millás IWC-t vittünk beállítani (haveromé) Az órás mesélte, hogy a kínaiak olyan szinten hamisítják a drága (űber 5000 ejró) órákat, hogy még ő is csak szétszedve és mikroszkóppal tudja megállapítani - ilyeneket lehet venni 100-200 ejró közt. Durva.
Ha még nem volt próbaút akkor lehet jó.
Mai eset, 406 fórumon (elég nyomi fórum, többnyire csak olvasok) késhegyre menő vita szokott lenni hogy mennyi fér az oroszlán tankjába így ezt oda írtam. (a kezelési könyve 70 litert ad meg de volt aki már 72 litert is tankolt bele )

Tankkapacitás témájához:

Ma reggel mentem dolgozni, a tudatalattim és az üza. műszer szerint is gázolajpárával. (7-8 km-re van a munkahelyem, útközben meg két kút is van de ugye ráér majd hazafelé)

Be is értem simán de mikor nemrég indultam haza (meg persze tankolni) akkor a céges parkolóban (ami egy egész kicsit lejtett a csomitartó felé) Oroszlán S2 Szonja közölte hogy nafta nélkül nem jön velem sehova. Híába ígértem meg neki hogy egyenesen tankolni megyünk és itt van a kút 900 m-re, meg sem volt hajlandó szólalni. (csak sértetten bugyborékolt a tankban az üza. szivattyú)

Gondoltam visszamegyek a céges kulcsáért és hozok a kannába (bár üresen, de az azért van nálam) 5 litert, annyival már csak hajlandó szóba állni velem a csaj de pont jött a kollégám aki kivitt az OMV-hez naftáért, majd betöltve már indítózhattam is. (továbbra is elégedetlen morgás jött a tankból de harmadszorra azért már sértetten kerregett)

Gondolom ezek után vehetjük üresnek a tankot, amibe amibe egészen pontosan 5,01 litert öntöttem majd átgördültem a kúthoz (ENVI automata kút) ahol belökve a bankkártyát, naívan a szokásos 30ezret ütöttem be. Megnyomattam a kannát pontosan 5 literrel hogy újra "üres" legyen a tank majd megkezdve a tankolást, a maradékot gond nélkül be is nyelte a Doktornő de még nem kattant le a pisztoly. (első kép)

Visszanyomva a bankkártyát még egy körre, beütöttem 5 ezret hogy tuti beleférjünk és beletoltam a maradékot második kattanásig. (második kép)

Ilyenkor elég undorító szörcsögés jön a tankból és talán még bele lehetne erőltetni pár decit de tartva attól hogy a Doktornő elokádja magát az első körforgalomban (jártam már így) nem szoktam tovább erőltetni.
Ezzel azt hiszem megállapítottuk hogy mennyi nafta fér az olajtüzelésű oroszlánba.
amúgy nemtoom mit kérnek ott annyit ezér a brájtlingér. a múlt hétvégén kinn a piacon kétezeöcáá-ért volt olyan karóra.
szevasztok
nana. csak óvatosan. azért maradjon hónapvégére is, ha véletlen beállít egy kedves ismerős.
Azt hittem, ez a brájtlinges első... akkor jövőre jössz az Adriára?
Van 2 haverom, ha valamelyikünknek jobb pénz áll a házhoz, rögtön megyünk hármasban vacsizni meg inni
Most én következtem, fizetett egy meló, sikerült is 20-at elverni
Amúgy is túl öreg vagyok már ahhoz, hogy takarékoskodjak erre a kis időre minek?
Az autóm kész, jónak tűnik, de próbaút még nem volt.