Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem.
Mivel elég régi konstrukcióból csiszolták tökéletesre hosszú-hosszú évek alatt (sokszoros KTM-Dakar tapasztalat) így nem csoda hogy agyonüthetetlen.
akkor majdkifizetős
Tudod már a jövő heti beosztásodat? Most beszéltem a sráccal...
Nem.
Nem nyűg,szeretjük nagyon. Visszük nyaralni,ha beteg lesz irány az orvos,és napjában minimum 3x séta. Kajáról gondoskodni,vitaminok,és mással nem nagyon van el csak velünk. Fel sem merült soha,hogy másra bizzuk,mert mehetnékünk van. Oda megyünk,ahová Ő is jöhet. Mondjuk nálunk mind a hárman csináljuk.
biztosan valami homályos csereügylet
Nono! Azért vigyázzunk azzal az ivászattal meg a medvebőrrel.
miért neked mekkora nyűg a kutya?
Hogy fogsz tudni velem lépést tartani,ha elmegyünk együtt motorozni? Áááá én úgyis megvárlak majd.
Na mesélj! Remélem jó helyre kerül. Normális áron el tudtad adni?
Jó lesz ez a másik motor?
úgy is lehet fogalmazni
Eladtad?
Majd az új gazdája én már nem foglalkozom vele xtz750 a Bélám helyettesítője
Rohadjak meg, jópofa egy ilyen gs650 dakar Ábrusnak tetszik?
és most a kymco gyártja tovább a blokkot
Na még 5 kör. Csak most kezdődik a délután.
De szép a Béla! Le kéne festetned.
És ugyanez a sziv dohog a bombardier ds 650-be is. Tegyük hozzá, hogy hibátlanul teljesiti amit kell, és marhára birja a gyűrődést. Közúton fele annyit nem kap,mint tőlünk, mégis problémamentes. Sokat segít a szelephézag 2 olajcserekénti ellenőrzése, és hogy 15 üzemóránként ledobjuk az olajat.
Jaja megvolt, éppen azon harcolnak a félszbúkon, hogy vajon a porsche is akart-e versenyezni.
Na akkor vissza szívtam :D
Plusz annyira olasz, meg német, hogy osztrák blokk ketyeg bennük. Akkor a megbízhatóság/hiba kinek az érdeme/felelőssége?
Egyébként mindkettő (mivel szinte ugyanazok) rendkívül tartós és jó gép, főleg a 2000 utáni injektoros F650. (ami ugye szintén a Rotax és nem a BMW érdeme)