Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem majdnem 7000 egy évre baleseti adóval együtt . Semmi értelme kivonogatni mert abból jönnek az ilyen problémák. Azt sem tudják a hívatalok hogy akkor most mit is kell fizetni Azt mire utána jár az ember addigra el is ment a sporolás vagy inkább több
Sztem, csak az új hely miatt voltak ezek a dolgok. azt tervezem, h reggel kaja, és kész.
Ez nagyon gáz. Nekem szerencsére ilyen gondom még nem akadt. Netriskelek,és a K&H-nál vagyok évek óta. Most volt egy olyan,hogy félévente szoktam fizetni,de idén egy összegben becsengettem az egészet,és fél év után küldték a második csekket. Üzenet a Netrisknek,intézték. Két hét múlva meg is jött a zöldkártya. Nem tudom érdemes-e kivonatni,mert egész évre fizetek B2-be 7040+ baleseti adót,sztem több a leves mint a hús a kivonatással. Persze biztos ha drágább lenne,átgondolnám a dolgot,de így nem érdemes sztem.
Itt is nagyon penge az idő,csak nyálkásak az utak. Mondjuk a városban nem,de a Mecsek sztem veszélyes,meg rally is van. Megint tiszta szemét lesz minden holnapra.

Voltam kocogtam egy 18km-ert.
Hát ez ilyen az elején. Aztán majd nevelés kérdése. Nálunk sem az én érdmem,hogy a Luca sosem piszkít be. Éppen tegnapelőtt éjjel keltett fel bennünket,hogy kaki lesz. Éjjel 2 óra volt. Aztán rájöttünk miért is volt. A Bogi iskolatáskájából délután folyamán zsákmányolt ehy kukoricás szendót,amit szépen kivett a zárt táskából,gondosan kicsomagolta a szalvétából,majd jóizűen megette. De sajna a kukorica kitolt vele/velünk,és nem bírta reggelig. Lop mint a szarka!
Jó reggelt!
Igazi motoros idő van
Volt reggeli közben szemmeresztgetès
Hát ez vicces kis este volt! Lett padlószőnyegre kaki, rászólás után szaladás közben még potyogtatva, papírmegevés, majd kihányás, konyhábapisi, megkonyebbules hogy a kőre, majd pisibegyaloglás, és gyerekrácsról kiderülés hogy toldattal nagy, anélkül kicsi a keretbe, kaki de mostmár kint. :-) csak röhögni tudtam végig. az is kiderült, h nem ő fog felverni reggelente, és hogy futni sem jön velem. Ellenben a csajok megőrülnek érte, és sokat fingik.
Én is küzdöttem az újrakötéssel mert a Netriskes rendszergazda elszabta a softvert,csak tizenhét karakteres alvázszámot fogad el,kevesebbet nem.Csak ugye nálam az alvázszám is a motorszám,mindössze kilenc karakter.De a kollégám esete a csúcs,szerdán tudta meg hogy február óta nincs a kocsiján biztosítás.Küldtek neki akkor egy felmondó emailt,de azt hitte csak reklám,és olvasás nélkül törölte.
Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap megkérdezik:
minek megyek eskűvőre ,ha nem iszom?
Bulizni!
Pia nélkül,hogy lehet?
ha felébredek setétben, olvasni szoktam.
Van egy villámgyors tabletem
akkor minek keltél fel?
faxt, éccaka van
Reggelt
Amùgy mi èrtelme kivonogatni? Ha nem conatod ki, ugrasz bonuszt (mert ahhoz kell legalább 9 hónap egy èvben) ès simán b2 környèkètöl a most irt fèlèves dìj èves lesz, mert a bonusszal annyival olcsóbb. Vannak itt kollegák akiknek 10 alatti az èves dìj.
Az OTP-t inkább hadjuk.
Be megyek a Generáliba jövő héten még a sz... is vigyázban fog állni. A céges psziho meg kérdezgeti a 20 kilójával, hogy miért csinálom? Mert így lehet valamit elintézni vaze. Mert minden évben okoskodnak és mindíg nekem van igazam.
Szép hétvégét mindenkinek
Sikerült a tankot levenni?
A tanksapkánál van még 2 csavar, amit imbisz kulcsal kel levenni ,ha jól rémlik 5/h meg 7/h megfelelője.
A többi csak disz .
Mindenhol ez van sajnos. Én az OTP-ben jártam hasonlóképpen másfél órát kellet ott küzdenem, hogy elintézzem amit akarok. Elsőre el akartak hajtani a halál f@szára, hogy menjek vissza 2 hét múlva addig kiderítik mi a helyzet...
Szerintetek mi van azon bonyolult, hogy ha 16.258 forintot fizettem ebben az évbe és 15272 ft a féléves kötelezőm, valamint 6 hónapig volt a motor forgalomban (2013.04.15-2013.10.14) , ezért már nem akarok többet idén fizetni? Tudom, kérdezzem meg! De nem tudták megmondani telefonon, hogy mennyi az éves díjam, nem találnak a gépben, és lesegédmotorkerékpározták az 1000-es Yamahámat, pedig előtte diktáltuk bea a rendszámot. Csak egyet tudnak a k...a csekjeiket küldözgetni.
Meg azért is izgulok, mert a jegyző minden tavasszal lefoglalja (vagy kivonja a forgalomból) a motort, mert nem fizetek februárban kötelezöt. Ezt valaki magyarázza el ehhez mi közük! Idióta banda. Mindenhova berakják azt a sok agyhalott nőt.
Félelmetes. Az egész ország egy nagy játszótér.
Van más progi is. Tele vele a play áruház