Nekem majdnem 7000 egy évre baleseti adóval együtt . Semmi értelme kivonogatni mert abból jönnek az ilyen problémák. Azt sem tudják a hívatalok hogy akkor most mit is kell fizetni Azt mire utána jár az ember addigra el is ment a sporolás vagy inkább több
Ez nagyon gáz. Nekem szerencsére ilyen gondom még nem akadt. Netriskelek,és a K&H-nál vagyok évek óta. Most volt egy olyan,hogy félévente szoktam fizetni,de idén egy összegben becsengettem az egészet,és fél év után küldték a második csekket. Üzenet a Netrisknek,intézték. Két hét múlva meg is jött a zöldkártya. Nem tudom érdemes-e kivonatni,mert egész évre fizetek B2-be 7040+ baleseti adót,sztem több a leves mint a hús a kivonatással. Persze biztos ha drágább lenne,átgondolnám a dolgot,de így nem érdemes sztem.
Itt is nagyon penge az idő,csak nyálkásak az utak. Mondjuk a városban nem,de a Mecsek sztem veszélyes,meg rally is van. Megint tiszta szemét lesz minden holnapra.
Hát ez ilyen az elején. Aztán majd nevelés kérdése. Nálunk sem az én érdmem,hogy a Luca sosem piszkít be. Éppen tegnapelőtt éjjel keltett fel bennünket,hogy kaki lesz. Éjjel 2 óra volt. Aztán rájöttünk miért is volt. A Bogi iskolatáskájából délután folyamán zsákmányolt ehy kukoricás szendót,amit szépen kivett a zárt táskából,gondosan kicsomagolta a szalvétából,majd jóizűen megette. De sajna a kukorica kitolt vele/velünk,és nem bírta reggelig. Lop mint a szarka!
Hát ez vicces kis este volt! Lett padlószőnyegre kaki, rászólás után szaladás közben még potyogtatva, papírmegevés, majd kihányás, konyhábapisi, megkonyebbules hogy a kőre, majd pisibegyaloglás, és gyerekrácsról kiderülés hogy toldattal nagy, anélkül kicsi a keretbe, kaki de mostmár kint. :-) csak röhögni tudtam végig. az is kiderült, h nem ő fog felverni reggelente, és hogy futni sem jön velem. Ellenben a csajok megőrülnek érte, és sokat fingik.
Én is küzdöttem az újrakötéssel mert a Netriskes rendszergazda elszabta a softvert,csak tizenhét karakteres alvázszámot fogad el,kevesebbet nem.Csak ugye nálam az alvázszám is a motorszám,mindössze kilenc karakter.De a kollégám esete a csúcs,szerdán tudta meg hogy február óta nincs a kocsiján biztosítás.Küldtek neki akkor egy felmondó emailt,de azt hitte csak reklám,és olvasás nélkül törölte.
Amùgy mi èrtelme kivonogatni? Ha nem conatod ki, ugrasz bonuszt (mert ahhoz kell legalább 9 hónap egy èvben) ès simán b2 környèkètöl a most irt fèlèves dìj èves lesz, mert a bonusszal annyival olcsóbb. Vannak itt kollegák akiknek 10 alatti az èves dìj.
Az OTP-t inkább hadjuk.
Be megyek a Generáliba jövő héten még a sz... is vigyázban fog állni. A céges psziho meg kérdezgeti a 20 kilójával, hogy miért csinálom? Mert így lehet valamit elintézni vaze. Mert minden évben okoskodnak és mindíg nekem van igazam.
Szép hétvégét mindenkinek
Sikerült a tankot levenni?
A tanksapkánál van még 2 csavar, amit imbisz kulcsal kel levenni ,ha jól rémlik 5/h meg 7/h megfelelője.
A többi csak disz .
Mindenhol ez van sajnos. Én az OTP-ben jártam hasonlóképpen másfél órát kellet ott küzdenem, hogy elintézzem amit akarok. Elsőre el akartak hajtani a halál f@szára, hogy menjek vissza 2 hét múlva addig kiderítik mi a helyzet...
Szerintetek mi van azon bonyolult, hogy ha 16.258 forintot fizettem ebben az évbe és 15272 ft a féléves kötelezőm, valamint 6 hónapig volt a motor forgalomban (2013.04.15-2013.10.14) , ezért már nem akarok többet idén fizetni? Tudom, kérdezzem meg! De nem tudták megmondani telefonon, hogy mennyi az éves díjam, nem találnak a gépben, és lesegédmotorkerékpározták az 1000-es Yamahámat, pedig előtte diktáltuk bea a rendszámot. Csak egyet tudnak a k...a csekjeiket küldözgetni.
Meg azért is izgulok, mert a jegyző minden tavasszal lefoglalja (vagy kivonja a forgalomból) a motort, mert nem fizetek februárban kötelezöt. Ezt valaki magyarázza el ehhez mi közük! Idióta banda. Mindenhova berakják azt a sok agyhalott nőt.
Voltam kocogtam egy 18km-ert.
Igazi motoros idő van
Tegnap megkérdezik:
minek megyek eskűvőre ,ha nem iszom?
Bulizni!
Pia nélkül,hogy lehet?
Van egy villámgyors tabletem
Be megyek a Generáliba jövő héten még a sz... is vigyázban fog állni. A céges psziho meg kérdezgeti a 20 kilójával, hogy miért csinálom? Mert így lehet valamit elintézni vaze. Mert minden évben okoskodnak és mindíg nekem van igazam.
Sikerült a tankot levenni?
A tanksapkánál van még 2 csavar, amit imbisz kulcsal kel levenni ,ha jól rémlik 5/h meg 7/h megfelelője.
A többi csak disz .
Meg azért is izgulok, mert a jegyző minden tavasszal lefoglalja (vagy kivonja a forgalomból) a motort, mert nem fizetek februárban kötelezöt. Ezt valaki magyarázza el ehhez mi közük! Idióta banda. Mindenhova berakják azt a sok agyhalott nőt.
http://napivideo.postr.hu/orul...