Én jót szoktam derülni az ilyeneken
Próbáltam már sokféle autót, és tudom, hogy az enyémet nem lehet egy 200+ lovashoz hasonlítani se, 100-ig még OK, de utána az elmegy
Kb. de inkább olyan 177. A kéziváltós hosszabb, az pont 180. 6 gang van, de ha keményen gyorsítok sport fokozatban, akkor csak 190-nél teszi oda a 6-ost kipróbáltam eddig vagy 3x
Elfajzott a vita a 406 fórumon hogy kinek mit bír az Oroszlán. (egyesek Touareg V10 Tdi-ket nyomnak le lazán a 2,2es hdi-vel)
Én meg leírtam a realitást.
Én tök bííírom az ilyen szitukat addig jó, míg az ember ilyesmivel jáccik
Mikor 5 éve megvettem az autót, akkoriban kevesebb ilyen erős volt, manapság többx előfordul, hogy meglepnek hátulrú na nem gyakran.
Hát ja.
Kemény volt ahogy tépünk fel az emelkedőn egymás mellett ~3 km-en keresztül 110-120 körül, tolok egy 5-öst mert a fordmérő már jóval túl van a 3200-on (ez onnantól b&szik menni mert elveszi az ecu a naftát) mind a két gép padlón, én vezetek egy motorháztetőnyivel de ez a sz&r csak nem marad le, majd sandán oldalra pillantva látom hogy az ellenfél teljes harci díszbe van öltözve (kádfelújítás) míg én egy elegáns formájú 406-os 2,0 HDI vízhűtőjét próbálom kinyomni a cipőmmel a hűtőrácson.
A sávok végén meg éppen hogy befértem de megkockáztatom hogy lehet hogy levette a lábát a gázról (én mentem a külsőben)
(vááá szégyen-szégyen-szégyen)"
De hát látod, Fabiás versenyzők is vannak
"de ez 2,2-es és meg is van csippelve és ez így 170Le/390Nm!"
"de ha már gurulok, akkor nem gond egy nagy tuareg sem tdi motorral és dsg váltóval(szegény ember belefejelt az ablakba mert nem hitt a szemének :D)"
Gondolom.
Próbáltam már sokféle autót, és tudom, hogy az enyémet nem lehet egy 200+ lovashoz hasonlítani se, 100-ig még OK, de utána az elmegy
Én meg leírtam a realitást.
Mikor 5 éve megvettem az autót, akkoriban kevesebb ilyen erős volt, manapság többx előfordul, hogy meglepnek hátulrú
"ábrus 2013.11.23 22:10:28 © 42001
Hát ja.
Kemény volt ahogy tépünk fel az emelkedőn egymás mellett ~3 km-en keresztül 110-120 körül, tolok egy 5-öst mert a fordmérő már jóval túl van a 3200-on (ez onnantól b&szik menni mert elveszi az ecu a naftát) mind a két gép padlón, én vezetek egy motorháztetőnyivel de ez a sz&r csak nem marad le, majd sandán oldalra pillantva látom hogy az ellenfél teljes harci díszbe van öltözve (kádfelújítás) míg én egy elegáns formájú 406-os 2,0 HDI vízhűtőjét próbálom kinyomni a cipőmmel a hűtőrácson.
A sávok végén meg éppen hogy befértem de megkockáztatom hogy lehet hogy levette a lábát a gázról (én mentem a külsőben)
(vááá szégyen-szégyen-szégyen)"