Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Éééééééén? soha
Csak hitetlenkedek mert szerintem nem laksz Te annyira vidéken, hogy 5 évvel ezelőtt egy 320-as dízel böbi a ritka erős autók között legyen számon tartva.
Jól van na ne vedd a szívedre!
na jó, Fábi meg lebuzizott, így ájjon szóba veletek a zemberfija
Fú te rá szoktad verni?
Nekem már vagy egy órája letölt meg telepítget.
Gondolom centiben. A többi meg milli?
Mostanában volt olyan hónap, hogy rávertem de éves szinten még ő vezet - egyelőre
basszameg a melósok baszakodnak még ezért megyek 1 kicsit páncélvadászkodok
alsó horony és a csúcs közötti szakasz
Nem, igazából már elbaxtam, 2 éve kellett volna cserélni, akkor még jobb pénzt adtak volna érte... és nem akarom megvárni, hogy 1,5-öt érjen - csak épp szeressük és nem volt akkut.
Lejárt az 5 év amortizáció (cégnéven van) tehát mostmár nem termel pénzt ha újítanék, akkor nem is venném meg, hanem hosszú lízing vagy tartós bérlet.
Nálam bevált! Mindig ő ad pénz mert ő kezeli a kasszát.
Mi vett rá hogy másikat nézegess? Csak nem a turbócsere?
Épp letöltöm azt a tankos izét. (elég lassan megy)
Ja. Én is szeretném ha az asszony tartana el.
A zsindex 406 fórumra csak műszaki dolgokért szoktam benézni, másért nem érdemes. Lehet látni jó pár példát hogy ki mivel qrt rá éppen.
Egyéb konzultációnak meg nincs sok értelme a sok elvakult ökör miatt.
Én nem utállak! Örülök hogy legalább te megteheted és megcsináltad a magad megélhetési forrását.
Ja hát délután volt itt forgalom ahogy olvastam.
Meg a hahut nézegetem, de olyan drága minden, ami teccik, az enyémért meg nem adnának lószart se 7 éves ugyan, de amit nézegetek 2-3 évesek, azokban több km van és +3M
hát az nem jáccik
Na abbafejezem, mielőtt megútáltok mégjobban
én azé ittvok, olvasgatom Ábrus kalandjait a Pezsó fórumon
Ma úgy is autóról volt szó...
Pedig a mai egész tűrhető.
Na ismét nincs nagy tolongás itt a fórumon.
Csak a Fiat!
Egyébként nemrég mondtak egy ilyet:
"zsolap406 2013-11-23 10:35:46 41962

De mindegy ki mit mond, kinek milyen van, a lényeg az embléma az autó elején! :)"

Én meg megerősítettem:
"ábrus 2013-11-23 10:41:16 41965

Ííígy van! Béemvé a kirááály! :))"
Népszerű voltam.
Jaszi van valami hír?
Mert egyáltalán nem is az.
Nagy, kényelmes, szép formájú, kényelmesen rugózó de mégis stabil-jól vezethető, dízelként takarékos de semmi több.
De azon a fórumon is van pár olyan aki igyekszik belelátni/magyarázni olyat is ami messzemenően nem igaz.
Rám is szóltak hogy hogy merek ilyet mondani a szent 406-ról, ami a világ egyik legjobb-legerősebb-legszebb autója, én meg kifejtettem nekik hogy rászántam két havi fizetésemet és vettem egy ilyet, ahhoz képest ez egy fantasztikusan jó autó.