Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elköltötted az összes aranyat? Az jól jön amikor át akarod a pontokat váltani az elit gépekről a simára
ezt olvasd el, és az első 6-7000 csatáig felejtsd el a francia vonalat.
Jó lesz az csak fejleszteni kell a cuccokat. nekem is a páncéltörő tetű lassú volt vettem 3as motort bele és huss csak úgy repül
Mondjuk én az egyes szintű tankom már eladtam (100Le-s volt) most viszont a II-III-as szintű meg olyan lassú mint a tetű, ezekkel tényleg csak elrejtőzni lehet a zászló közelében és lőni amíg le nem szednek. (elmenekülni sem lehet)
Lejárna az idő mire átérnék a piros zászlóhoz.
Köszi, nektek is.
Kellemes hétvégét
Köszi!
Nem is jönnek mostanában ide össze vissza rohangálnak az országban és csak telefonon beszélünk néha
Nem ezért mondtam hogy inkább kifizetem a láncot
Baszod, egy fővárosi agglomeracios lakoparkot ne hasonlits mar egy alföldi kisvaroshoz...meg az orszagos atlaghoz se.
Vagy ott is van 8 millàert 50 m2 lakas?
Pupu mi újság nálad,nem jött még meg az ellátmányom?
Elpilledt a tündérkirálylány.
Nagyon jó ez elbújsz és sunyi módon fingatod a népet 20 perc az szerintem nem kevés idő
Nem szeretem az ilyen időre menő játékok,a nagy kapkodásnak rendszerint az lesz a vége hogy kiesek.
ja nem II III IV a pancélvadász
nekem I II IV es szintű páncélvadász I önj löveg persze hogy a nagy honvédő háború lelkes csapatával a németekkel
Meglett közben.
Jelenleg 3. szintű tankom van (Rönó persze és Francia pilótákkal)
mili a többi
nekem az E betű a célzás és az egér görgővel zoomolok alap beáll.
http://www.wotinfo.hu/
aha mili
Melyik gombbal lehet külső nézetre váltani?
mizu?
Én nem lakok egy elit helyen, de a mi lakóparkunkban ez az arány inkább fordítva van.
Az lehet, hogy a többség lassabban megy mint Te de 5 éve sem volt ritka a hasonló menettulajdonságú szekér. Ne értsd félre nem az autódat kritizálom, mert jó technika de nem kirívó.
Ma is ha megnézek talalomra 10 autot, abbol 9 lassabb.