Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali pajtikáim!
Pacsi skacok!
hoppácska sikondán medence épül a campingbe ban ben
Hülyeség összefűzni. Ha +5V kell, köss be egy 7805-t, oszt kész. Fel lehet direkt csavarozni a vázra, ezzel kész is a hűtés és a bekötés. Szemből bal láb 12V, jobbról meg jön az 5, ennyi.
De szgyt-vel jobban járnál sztem.
Amikor közösen összehangolt akciót hajt végre a Szolgálunk és Védünk az áruház megtéveszthetetlen Biztonsági Szolgálatával és könyörtelenül lecsap:
Elrejtőztem.
Azt ádámnak kell tudni hogy mit kent bele.
A képen a bal oldali elektródának kampó így ott csak akkor van szikra ha nagyobb fordulaton át tud húzni, ami a trafó szétégését okozza egy idő után.
Nekem a szivargyújtó lenne a megoldás.
nem nagy kaland. :)
de, én ki akarom hagyni a szivargyújtót.
semmi értelme.
az USB 5V-ot kap.ha ezt elő tudom állítani stabilan, az faszául tölti a telefont
GPS töltés nagyon macera a motorra? Mondjuk valami szivargyújtó aljzat kéne, Arról elvileg telót is lehet tolteni,mert kaptam autóstöltőt hozzá.
én is tervezek mobiltöltésre valamit tenni a motorra.
Gyulám véleményezz kérlek.
fogok egy darab alu hűtőbordát, és csapok rá egy 7810, egy 7808 és egy 7805-ös stab IC-t. Így 1 A-nél kimenő 5V-nál is könnyedén elvezeti majd a hőt a 3 IC háta. (elvileg a 7805 1,5 A-t is bír kimenő oldalon)
ez így ? felgyújtom a motort vele, vagy sem?
nálam is így néz ki.
van rajta
belenéztem. valami van benne. beledugtam egy pici csavarhúzót, és valami valami volt benne. ezt az újjamra kentem, és ilyen. olaj jellegű szaga van.
megpróbáltam
Kéne rá egy jó passzentos gumisapka. Régebben volt az elosztófedelek gyujtókábelein.

ilyesmi
Nem kuka az hanem meg kell nézni.
Thomasnak előzmény
próbáltam belevilágítani. nem sikerült. igazad lehet. akkr az kuka. nem bántom akkor inkább. így is eleget kínlódtam vele, míg leszedtem.
Bele kell világítani és akkor látod. De ha ződ a kábel akkor oda is bejutott a nedvesség.
asszem kihuzigálok mindent.
levágok 6-8 mm-t a kábelből és visszatekergetem. kíváncsi vagyok biztosan a trafó döglött-e meg.
kihúzva.
égés nincs, csak zöld oxid a vezetéken.
a trafó belsejét nem látom. kicsi a lik