Az SV 1000 dob amit feltettem a Frézre az szálcsiszolt alu gyárilag. Nem néz ki rosszul csak vigyázni kell rá mert nagyon látszik rajta ha valahol karcolódik. (én 25e-ért vettem a két dobot a közösítő ipszilonnal szinte új állapotban)
A válasz azért késett ennyit mert hasonló helyzetbe kerültem mint mlas. (csak nekem lezsibbadt a fél oldalam itt az íróasztal foteljében és a napsugár helyett az elektromos hősugárzó perzselte meg a lábam )
Hát, az első két képen (amit ádám® fórumtárs bocsátott rendelkezésünkre, mikor megkérdezte hogy ez-e a hátsó kerék) látható az említett objektum és eltávolításának a folyamata.
A harmadik képen (amit akár ádám® is a rendelkezésünkre bocsáthatott volna de nem tette) látható a várható eredménye az eltávolításnak. (természetesen már kissé hiányosan)
Viszont ha ennyire nem vagy biztos a dologban, akkor javaslom hogy biztos fogódzóként inkább egy olyan haverral közösen szedjétek szét aki már csinált hasonlót vagy ha nincs akkor inkább keress meg szerelőt a közelben. (ha lehetséges persze)
Akkor:
Ha ez így jó akkor én megnézném hogy nem lakik-e valaki az úszóházakban és hogy folyik-e a tűszelepeknél rendesen a benzin ha dolgozik az AC.
Menete:
-egyszerre egy úszóház ott a helyén levesz, alá egy valamit amibe folyhat a benzin majd gyújtásra tesz és piros kapcsoló RUN és folyik is a nafta a valamibe amíg kattog az AC pumpa.
-ha folyik: jó
-nem folyik: nyisd ki a benzincsapot
-ha nyitva akkor pillants a tankba, ha van benne akkor valahol (benzincsap, AC pumpa, tűszelep tartó alatti szűrő) dugulás lehet és csak kevés folyik át.
Ha folyik akkor finoman megnyomva az úszót:
- abbahagyja a folyást és nem folyik semennyire(!): jó
- folyik még mindig valamennyire:
a: anyázás mert vagy valami retek van az úszó tűszelepe alatt
b: sz&r már a tűszelep gumikúpja (ez ritkán van de akkor csere)
A harmadik képen (amit akár ádám® is a rendelkezésünkre bocsáthatott volna de nem tette) látható a várható eredménye az eltávolításnak. (természetesen már kissé hiányosan)
Viszont ha ennyire nem vagy biztos a dologban, akkor javaslom hogy biztos fogódzóként inkább egy olyan haverral közösen szedjétek szét aki már csinált hasonlót vagy ha nincs akkor inkább keress meg szerelőt a közelben.
Ha kopott,nem ér annyit.
Ma vettem egy ilyen dobot! Szerintetek 23 000-t megért? Kell rá egy polír és szálcsiszolás de elméletileg egy srác meg tudja csinálni 2000-ért.
(a kép csak illusztráció!
A francia gondolom egy ELC AMX-volt,gyors és nagyot üt.
A 2T-m gyanús, de mielőtt szétszedem, megnézném, hogy az-e a bácsalmás (ja elírtam: baja)
Most megyek a garazsba es megnezem.
Ha ez így jó akkor én megnézném hogy nem lakik-e valaki az úszóházakban és hogy folyik-e a tűszelepeknél rendesen a benzin ha dolgozik az AC.
Menete:
-egyszerre egy úszóház ott a helyén levesz, alá egy valamit amibe folyhat a benzin majd gyújtásra tesz és piros kapcsoló RUN és folyik is a nafta a valamibe amíg kattog az AC pumpa.
-ha folyik: jó
-nem folyik: nyisd ki a benzincsapot
-ha nyitva akkor pillants a tankba, ha van benne akkor valahol (benzincsap, AC pumpa, tűszelep tartó alatti szűrő) dugulás lehet és csak kevés folyik át.
Ha folyik akkor finoman megnyomva az úszót:
- abbahagyja a folyást és nem folyik semennyire(!): jó
- folyik még mindig valamennyire:
a: anyázás mert vagy valami retek van az úszó tűszelepe alatt
b: sz&r már a tűszelep gumikúpja (ez ritkán van de akkor csere)