Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja oké!
Tudom finos csiszoló szivacs aztán kész.
Egyébként a szálcsiszolást te is meg tudod csinálni ha már jobb idő lesz és kihozod a gépet.
Nekem vót gyári mm papíros de aztán egyszer régebben kölcsönadtam.
Az SV 1000 dob amit feltettem a Frézre az szálcsiszolt alu gyárilag. Nem néz ki rosszul csak vigyázni kell rá mert nagyon látszik rajta ha valahol karcolódik. (én 25e-ért vettem a két dobot a közösítő ipszilonnal szinte új állapotban)
A válasz azért késett ennyit mert hasonló helyzetbe kerültem mint mlas. (csak nekem lezsibbadt a fél oldalam itt az íróasztal foteljében és a napsugár helyett az elektromos hősugárzó perzselte meg a lábam )
Ez sima alu nem eloxált.Matt most is.
Hát azt neked kell tudni.
Az hát, hogy a nyavalya törné ki! Magányos lomhább tankra baromi veszélyes a kis rohadék. Előszeretettel irtom a hellcat-tel együtt.
Hát, az első két képen (amit ádám® fórumtárs bocsátott rendelkezésünkre, mikor megkérdezte hogy ez-e a hátsó kerék) látható az említett objektum és eltávolításának a folyamata.
A harmadik képen (amit akár ádám® is a rendelkezésünkre bocsáthatott volna de nem tette) látható a várható eredménye az eltávolításnak. (természetesen már kissé hiányosan)
Viszont ha ennyire nem vagy biztos a dologban, akkor javaslom hogy biztos fogódzóként inkább egy olyan haverral közösen szedjétek szét aki már csinált hasonlót vagy ha nincs akkor inkább keress meg szerelőt a közelben. (ha lehetséges persze)
Igen,a T1 fejlesztése az M6,ezt már eladtam.Majd este teszek fel képet,most tábláról írok.
Ez eloxált alu,csiszolással nem lesz már ilyen.
Ha kopott,nem ér annyit.
Nekem csak ennyi jött össze az M6-ból ma az uccsónak mellélőttem pedig meglett volna a topgun
Van egy munkahelyen a fiókomban,de hétfőnél hamarabb nem elérhető.
Szevasztok!

Ma vettem egy ilyen dobot! Szerintetek 23 000-t megért? Kell rá egy polír és szálcsiszolás de elméletileg egy srác meg tudja csinálni 2000-ért.

(a kép csak illusztráció! )
Tekergette az a tornyát veszettül,de látótávolán kívül voltam.
A francia gondolom egy ELC AMX-volt,gyors és nagyot üt.
Nezegettem de nem merek hozzanyulni,de megfigyeltem hogy nem hallok kattogast inditas elott.
AZ uszohaz a muanyagos resze vagy a vas resze?
Kompresszió Megmérő Kézi Készüléke van-é valakinek?

A 2T-m gyanús, de mielőtt szétszedem, megnézném, hogy az-e a bácsalmás (ja elírtam: baja)
Koszi.
Most megyek a garazsba es megnezem.
Akkor:
Ha ez így jó akkor én megnézném hogy nem lakik-e valaki az úszóházakban és hogy folyik-e a tűszelepeknél rendesen a benzin ha dolgozik az AC.
Menete:
-egyszerre egy úszóház ott a helyén levesz, alá egy valamit amibe folyhat a benzin majd gyújtásra tesz és piros kapcsoló RUN és folyik is a nafta a valamibe amíg kattog az AC pumpa.
-ha folyik: jó
-nem folyik: nyisd ki a benzincsapot
-ha nyitva akkor pillants a tankba, ha van benne akkor valahol (benzincsap, AC pumpa, tűszelep tartó alatti szűrő) dugulás lehet és csak kevés folyik át.
Ha folyik akkor finoman megnyomva az úszót:
- abbahagyja a folyást és nem folyik semennyire(!): jó
- folyik még mindig valamennyire:
a: anyázás mert vagy valami retek van az úszó tűszelepe alatt
b: sz&r már a tűszelep gumikúpja (ez ritkán van de akkor csere)