Épp most megyek a kv13-mal (híd a térkép közepén, bázis szintén, elfoglalós buli) Megyek hogy addig feltartom a foglalót amíg odaérnek a többiek, erre látom hogy 1920HP áll a kör közepén.
Beállok a házak közé hogy fedezve legyek, éltem is még kb. 5 mp-ig.
Érdekes szabályszerűségre figyeltem fel mostanában.
Minden nap másik tankkal engedi a "cég" hogy jól szerepeljek.
Tegnap az artyval lehetett tarolni de mással egyszerűen nem ment. Ma a Chi-He-vel menetenként 2-3 ellent simán ki tudok lőni, viszont a többivel szinte semmit. (a KV13-mal ma egyszerűen képtelenség eredményt elérni, a Chi-He-vel meg már régen mentem)
Volt olyan nap amikor a BDR-rel szénné taroltam mindent, a KV1S-sel meg semmit sem találtam el. Másnap a BDR volt használhatatlan és az ARL44 tarolt.
Ha pár napig nem játszom akkor feltűnően jó vagyok mindegyikkel 8-10 meneten át, ha mindennap ott vagyok akkor meg van hogy képtelenség bárkit is kilőni.
Ennyire egy semmitérő sz&rral (76mm-es s-54 szívószállal) bemenni oda ahol bármerre megyek csak 1400+HP-s ellenfelek mozognak akkora ágyúcsővel hogy átlóg a vége a térképen, igazi kib&szás. Felderíteni meg túl lassú. (KV13)
Koszonom a segitseget,igy mar azt hiszem csak megprobalom,holnap szetszedem.Az a hejzet hogy nem nagyon akad motorszerelo errefele.Es nincs olyan haverom sem aki ert hozza,ugyhogy megnezem holnap mit tudok tenni.
Kosz,hasznos volt az illusztracio.
Beütve a google képek-be a "szikrázó kipufogó"-t meglepő de elég egyértelmű találatok születtek hogy a motorozás hogyan is hat a másik nemre és mennyi mindennel függ össze.
Beállok a házak közé hogy fedezve legyek, éltem is még kb. 5 mp-ig.
Minden nap másik tankkal engedi a "cég" hogy jól szerepeljek.
Tegnap az artyval lehetett tarolni de mással egyszerűen nem ment. Ma a Chi-He-vel menetenként 2-3 ellent simán ki tudok lőni, viszont a többivel szinte semmit. (a KV13-mal ma egyszerűen képtelenség eredményt elérni, a Chi-He-vel meg már régen mentem)
Volt olyan nap amikor a BDR-rel szénné taroltam mindent, a KV1S-sel meg semmit sem találtam el. Másnap a BDR volt használhatatlan és az ARL44 tarolt.
Ha pár napig nem játszom akkor feltűnően jó vagyok mindegyikkel 8-10 meneten át, ha mindennap ott vagyok akkor meg van hogy képtelenség bárkit is kilőni.
Bocsi, de 2x már nem bírtam elnézni
Kosz,hasznos volt az illusztracio.
Ma kisbusszal voltam,mert az enyémbe próbáltak fűtést csinyálni.
http://youtu.be/Dp20uEg0wXE
Ezzel helyettesítem tavaszig.
http://youtu.be/I6ePL8OFb6M
Mer sztem egy xar, már 3x elolvastam a .pdf-et, és mégse erősödtem semmit