Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valójában bírom ezeket az idióta teheneket csak több felelőséggel jár mint amit én elviselek mert ezek ridegtartásban vannak villanypásztorban és vol pár futásom miattuk mikor kiszöktek
további szèp estèt! Kitartás Bobi eggyüttèrzek veled!
nem álom hanem alom
Akkor álom munkahelyed van
Keszeg nevű faluban. ezek mind magyar tarkák de nekem már nem a szívem csücske egyik sem csak a bocik azok ha vannak. tavaly nyár óta nekem kell őket ellátni addig még nem kellet nekem foglalkozni velük jobban bírtam őket (csak elküldték az állatgondozókat (hangsújozom 2-en voltak) aztán rám maradt a dolog.
mármint ki?
Hol melózol, magán?

Nekem 2mt, 2 házi és 3 vörös bivaly volt egyszerre a rekordom, de nekem sose volt velük bajon
eggyüt èrzek veled
csak amikor szerelmes akkor nagyot tud öklelni,meg a lovat se viseli el! Ès egèsz nap elèg idegesìttő tud lenni a hangja!
na hát ezzel tudnék vitatkozni én 55.öt látok el naponta hááát nekem már nem olyan aranyos állat sőőőttt.
Nem mondod!?
Te mekkora rohadt nagy mázlista vagy
Hát a tehén a világ legaranyosabb állata
főnökömnek van egy amit èn gondozok
Felétek sok tehén van?
vágóhídon dolgozol?
bár csak èn is ilyen ritkán látnèk tehenet!
szèp estèt!
Üdv.
FZR 1000 exup 1991-es hez első teleszkópba milyen olajat es mennyit kell önteni? Tudna segíteni valaki hol talalok ehez valamilyen adatokat?
Előre is köszönöm.
Ez viszont nem igaz hogy gyenge, csak másképp kell velük játszani. A Pantherrel 82 csata alatt végeztem 60%-os win mellett. (kép) Az kezdésnek az E100 vonalát, mert akkor a maushoz már lesz jó löveg, meg a motorokat is lehet ott használni.
Előre is kösz!Tudom,hogy nem túl kényelmes,de a TZR-nél nagyobb a DR-Z-nél szélesebb.Ez már előre lépés minden szempontból.Az igazi ok az,hogy ismerem a volt tulajokat és nincs széthajtva a gép csak kell egy kicsit törődni vele.Az elmult 2 évben 1500km-t ment.Ősszel szépen ment most viszont 3hengerezik.Majd kis tisztogatás,valahol egy karbi szinkron és danol megint!
a 8 és a 10,5 között azért van különbség mert a telóba van egy 2mm acéllemez a szimering alatt, vagy nincs ha van 8mm ha nincs 10,5 amúgy kivehető a lemez nekem is van de mégis nincs mert dobozoltam
köszi :) ha van ott olaj akkor megnézem azt is , hogy mennyi kell bele megmilyen , mert hétfőn vinném cseréltetni .. :D
igen 1pár nagyvas.hu ott tudsz típus alapú keresést csinálni
Köszönöm szépen :) gondolom ,hogy az árak azok 1 párra vannak igaz ? nem 1 darabra :D?
ugyan az mint a sima telósé nekem is 41x53x10