Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikor - hogy. Nem ennyibe vannak De ha jobban belegondolsz értékbe ezek már tavaly is megvoltak. (bombi, trx, fzr)

Van eladó rendszámos drz-m is. Olyan mint a chokitó. Rohadt randa de megy
zsivány

L7e kategória
A vezetéséhez a külön jogszabályban meghatározottól eltérő vezetői engedély kategória előírása L6e vagy L7e járműkategóriába

- nyitott kivitelű, áttételes kormánymű nélküli, a motorkerékpárok esetében szokásos kezelőszervekkel kialakított kivitel („quad”) esetében
legalább „A1” vagy „B” kategóriára érvényes vezetői engedély szükséges
Akartam is mondani, Jaszi, feltörtél, mint a talajvíz, mostanában ilyen millás járgányokkal biznyiszelsz
szèp estèt!
de az 50-es, nem? vagy ez a qvad/moped kategória nincs ccm-hez vagy telj-hez kötve?
Eszerint odaadom Kingának, oszt mehet vele?
Akkor is kapjabe a hüjje fax otthon se volt, a felesége mutatta meg a motort (pedíg hívtam előre, hogy megyek). Most annak dugdossak pénzt a zsebibe? még félreérti
Az enyém alaphangon 183cm és felveszi.
Ki is fog verni, Sanyám, még jobban is..
Itt az én picikém, nem mer magassarkút venni, mert azzal 182 fölé ugrik, és a srácok nem mernek mellé állni Ő már 16
L7e kategóriást lehet.
Pont ez a helyzet, ha elviszik ennyibe, hadd vigyék.
B-vel vezethető? Mivan?
ilyet kerestél sokáig
mostmeg eladod?
Vagy ez ilyen ha viszik ennyibe, hagyvigyik?
Valóban nagyon szép.
Jaaaa, jól láttad
én mondtam hogy megyek, és mentem. _TEmifélerencámoskvadotárulsz?
Hát igen. Csak tudod még el kell fogadni ezt nekem. De nem első eset lesz. Meg igazán ez az élet rendje,Csak kiver a víz emiatt időnként.
Ez sem biztosítás látod, hiába nézted, kp-t nem raktál, de nekem is szarul esne. Mondjuk nyugtasson, ha engem megnézés után felhívsz, hogy ok, kell, vártam volna, mert 2-3 napon nem múlik semmi.
Jártam úgy, hogy felhívtak, most indulok DEBRECENBŐL, 2,5- 3 óra és ott vagyok. Azóta is jönnek. Thomas nem neked szólt
Azt tudom hogy a V6 TDI meredek pálya.
Ez ilyen volt csak padlizsánban. (ezért a műszerfalért régóta odavagyok )
És ez még csak a kezdet

Vicus kolléganőjéék szívnak vele rendesen. Megy minden előzmény nélkül leáll a motor. Utána indít megy egy darabig,aztán megint megáll. Szivattyú csere,na most jó lesz. Nem jó ugyanaz van vele. 150 ezer volt a javítás 6 hó gari a szivattyúra,de még mindig ugyanaz a baj. Tiptronic váltó V6 diesel 150 le,városban 10-12liter,kint sem megy 8 alá. Mondjuk gyönyörű nagy kombi 2002-es.
Végülis igaz, de itt kicsit más volt a helyzet. Már két hete kipróbáltam, megnéztem. Csüt felhívtam, mondtam neki, kéne a vas, 7főn felhívom, hogy mikor tudunk találkozni*... erre meg ez van (de nem biztos, hogy elvitték, csak lehet)

*személyesen kell pontosítani a dolgot, mert a motor még nem magyar.
Pedig örültem volna neki.
97-es 5 hengeres 2,5-ös TDI (sajna szedán volt az is) igen jó állapotban.
(100x jobban örültem volna neki mint a pözsónak )
Ábrahám Dzsézöntsztetem
Ja, és nem kereskedő volt a köcsögje.
Mert oké, előbb jelent meg valaki kp.vel de rohaggyonmámeg akkor ne mondja hogy oké, megvár!