Az pedig nem ártana.
Leszorítod vele a két dugattyút, a másikkal meg a harmadikat és kinyomod a szabadon levőt majdnem teljesen. (azért ne essen ki)
Ekkor lecsiszolod polírpapírral a dugattyú felületét majd befújod szilikonnal és visszanyomod. (megjáratod párszor, majd ugyanezt eljátszod a többivel is) www.szerszambazis.hu%25252Fweb..." target="_blank">pillszor.
üdv! köszönöm a segítséget.
kérdeznék még. van 2db gumi amit nem sikerült azonnal azonosítanom hová tartozik. segítenél abban hol keressem a helyét a motoron. inkább kérdezek mint órákon át keresgélek. régen szereltem ilyen motort, nem vágom honnan hiányozhat.
A torokban lévő két fúvókán keresztül jön kifelé a benzin feltöltés alatt. Ennyire megnő odabent a nyomás feltöltésnél. A kehelycsőből gondolom a maradék szivárog ilyenkor ki. Nem értem, elvileg ez már csak akkor lehetséges, ha a szint magas. De én nem mértem magas szintet
Hát a blokkban megtaláltam a komplett patentszemet sérülés nélkül, 2 darabban. A szakadás nekünk is gyanús volt, mert hallani mi se hallottunk még ilyenről, csak olyan esetről, ahol annyira elnyúlt hogy eltolta a vezérlést és akkor koppintott a szelepekre. Így is, úgí is pénzes buli sajna
http://youtu.be/HwPYeKlIhqs
Leszorítod vele a két dugattyút, a másikkal meg a harmadikat és kinyomod a szabadon levőt majdnem teljesen. (azért ne essen ki)
Ekkor lecsiszolod polírpapírral a dugattyú felületét majd befújod szilikonnal és visszanyomod. (megjáratod párszor, majd ugyanezt eljátszod a többivel is)
www.szerszambazis.hu%25252Fweb..." target="_blank">pillszor.
kérdeznék még. van 2db gumi amit nem sikerült azonnal azonosítanom hová tartozik. segítenél abban hol keressem a helyét a motoron. inkább kérdezek mint órákon át keresgélek. régen szereltem ilyen motort, nem vágom honnan hiányozhat.
Én meg mehetek délutánra.
Ezt részleteznéd?