Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenkinek további szép napot
Most mennem kell.
Az pedig nem ártana.
Leszorítod vele a két dugattyút, a másikkal meg a harmadikat és kinyomod a szabadon levőt majdnem teljesen. (azért ne essen ki)
Ekkor lecsiszolod polírpapírral a dugattyú felületét majd befújod szilikonnal és visszanyomod. (megjáratod párszor, majd ugyanezt eljátszod a többivel is)
www.szerszambazis.hu%25252Fweb..." target="_blank">pillszor.
Legyen vele boldog.
Szar lesz megszokni De szerintem hozzálehet
Fasza, szép a szine is
És nem hülye érzés hogy semmit sem kell csinálni rajta?
nincs
Szerinted?
bocs rossz helyre írtam.
suzuki gsxr 750 srad
És volt már ennyire fiatal motorod?
Nem látnak be ide. De ha igen akkor mi lenne?
suzuki gsxr 750 srad főtengely hengersor hengerfej olajteknő motorház vezérlés generátor generátor dekni olajszivattyú kuplung eladó. nem írok árat, te mond meg miért mennyit adnál. vicces 1 ft-os ajánlatokat mellőzzük.
üdv! köszönöm a segítséget.
kérdeznék még. van 2db gumi amit nem sikerült azonnal azonosítanom hová tartozik. segítenél abban hol keressem a helyét a motoron. inkább kérdezek mint órákon át keresgélek. régen szereltem ilyen motort, nem vágom honnan hiányozhat.
A szomszéd nem kukkol?
2006
Annyira jó idő van hogy az asszony meztelenül napozik az udvaron mint tavaly nyáron.
Én meg mehetek délutánra.
Mikori a termék?
Ha az az O gyűrű nem tömít rendesen akkor hiába zár el a tűszelep, a gyűrű mellett még be tudja nyomni a benzint és magasabb lesz a szint.
A torokban lévő két fúvókán keresztül jön kifelé a benzin feltöltés alatt. Ennyire megnő odabent a nyomás feltöltésnél. A kehelycsőből gondolom a maradék szivárog ilyenkor ki. Nem értem, elvileg ez már csak akkor lehetséges, ha a szint magas. De én nem mértem magas szintet
Hát a blokkban megtaláltam a komplett patentszemet sérülés nélkül, 2 darabban. A szakadás nekünk is gyanús volt, mert hallani mi se hallottunk még ilyenről, csak olyan esetről, ahol annyira elnyúlt hogy eltolta a vezérlést és akkor koppintott a szelepekre. Így is, úgí is pénzes buli sajna
A szint nem túl magas. Illetve azt még ellenőrzöm, hogy nem kúszik-e feljebb. Azok nincsenek kicserélve. Talán az.
"spriccel mindenhonnan"
Ezt részleteznéd?