Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyi !
Áááá csak tea van itthon. Nem vettünk vörösbort se sajna.
Gyulám, rossz hírem van: a nagybátyádtól nem kaphattál géneket
Apa, nagyapa, dédapa, postás, gázóra leolvasó, stb.
Vagy anyai ágról volt valaki magas.

Hát Lacikám csak az anya biztos.
engem is
ezért nem ígérek semmit
mit?
iszol, mi?
Nem tudom de engem úgy neveltek hogy ha megígérek valamit akkor azt tartsam is be és álljam a szavam!
Sanyi, a két lány nem hasonlít egymásra, pedig az anyjuk egy
Na jó most már abbahagyom.
Megkönyörültem rajtatok, mert ez után se tudtatok volna tempózni.
mert tipikus vásárló vagy. A Tecsóba is hiába telefonálsz, hogy a reggel 6-tól akciósból tegyenek el neked, mert munka után mész...
én akkor tartok bármit is, ha indulás előtt hív (mert mindenkinek a lelkére kötöm, mert én se vagyok tökéletes /merthogy a hibabelőlem is hiányzik /, elfelejthetem, közbejöhet valami), és akkor arra a fél-1 órára tartom. Hitegetni felesleges az embereket.
Tegnap este elvitték a G Astra felni garnitúrát. alku nélkül 29-be.
Sztem is.
Itt már lenőte az anyját.
A legszebb rendőrlány! .
Apai ágon nálunk két verzió van,nagyapám és apám alacsony köpcös alakú,viszont én a 182centimmel nagybátyámra ütöttem.
Ezt aláírom! Ha azt mondja, hogy megvár akkor tartsa be! mikor árultam a kombinált gyalu gépet egy csomóan jelentkeztek, hogy jönnek és viszik.Én érkezési sorrendbe mondtam mindegyiknek hogy már van egy komoly érdeklődő (ő hívott először komolyan) ha ő nem viszi el jöhet a második.Hiába ígért rá meg egyebek én tartottam a szavam és minden vásárláskor ezt el is várom a másiktól! sajnos én is jártam már így hogy megígérték aztán meg eladták előlem.Az ilyent el szoktam küldeni az anyukájába aztáb leteszem a telefont.
Sztem szépek a magas lányok. Bár Viki lányom 168cm csak.
nem rég még ezzel akartál utánunk jönni a futamon . Csak igaza vot Zsotinak Idézem amit a képhez irt "Csak veszel addig valami normális motort"
Szevasztok pajtikáim!
Pedig nem nagyon akar lehagyni még van 4cm előnyöm.
Ő azt mondta, 170 körül megállt volna szívesen, így elég feltűnő, azt meg nem szereti (még )
Nem akarlak elkeseríteni,de 18-ig még biztos nőni fog.
Vigasztaljon hogy Mlast is lassan lehagyja a lánya.
nekemse kéne. még így se ér le róla rendesen a lábam.
Biztos frankó lett. Ezek is olyanok mint a zsiráf. Itthonra nem kéne. Pályázni kicsi, a sor4-hez képest meg igényes és gyenge
unokaöcsém vett egy garnitúra fűzött felnit a DRZ-hez, mostmár supermoto lett. kapott röviditett első és hátsó sárhányót, ledes hátsólámpát. karbonfóliázta a váz nagyrészét.
nagyon zsivány lett. A Leon Vice dörrentővel meg olyan hangja van, hogy a mejjedet veri.
Ez tavaly volt. Így nem is látszik,hogy 2 méter vagyok.

Remélem már nem lesz magasabb a Bogi