Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valakinek van ötlete azt hogyan tudom oda betekerni? Az én erőm kevés, hogy összenyomjam a rugót, meg még tekerjem is. Úgyhogy fortély kell, ha máshogy nem megy, de elfogyott az ötletem.

Jó kis nap volt ez a mai
Motorozás, meleg, kávé, család (egy része) hosszú idő után újra
Hát megmondom őszintén nem tudom az mi célt szolgál de talán lesz aki választ tud adni neked.
sziasztok!

Bocs Sanyi, hogy szemét vagyok. Nagykirály vagy, hogy ilyen teljesítményekre vagy képes !
Ő is ezt mondja rád. Suliba meséli, hogy tekertünk faterral egy 50-est. Ahhoz képest milyen öreg tök jól bírja.
én tényleg meghalnék
A generátor deknin körbe a szélén imbusz csavarok vannak ezzel van felfogatva,de van egy helyen fenti részen ahol laposfejű csavarhúzós csavar van az valamivel beljebb van a szélétől.Azzal lehet állítani a valamit a generátoron?Rakok be képet is,hogy segítsen.Válaszokat előre is köszönöm
Ma 55km,tegnap 40-et ment,tegnapelőtt 70km-t. És Decemberben lesz csak 15 éves. Erős,mert mindig hegyet megy.
55km meghalnék!
azért mi annyira nem! kimentünk a tecsóba vettünk festéket, lementünk a házhoz és egy kicsit kerítés oszlopokat festegettünk majd hazajöttünk.
Jó a bringa is.

Most nemrég érkeztünk a kislányommal tekertünk a Mecseken 55km-t!
Stram kis csaj,még nincs 15 éves sem. Olyan emelkedőkön mentünk felfelé,hogy uhhh..... és egy szó nélkül nyomta.
Akkor egy cipőben járunk mert nálunk is áll.sajna nincs píz így marad a bicikli!
ez is van akkora.
Vigyázz bemegy a darázs!
csak 160cm
Nálunk most áll a motor project mert sokba került,és elfogyott a pénzecske. Még műszaki vizsga kell,és tankolni,mert tök üres. Jövő hónapban folytatódik,addig le van takarva a garázsban és pihen.
Én WD40-nel és féktisztítóval csináltam és jó lett.
109kg? mekkora volt az? ez öntvény?leadom!
szilikon nincs itthon, így ez kimaradt.
készítettem a féknyereghez éket, így nem tudott kijönni, és szépen egyesével megcsiszoltam őket. nem volt itthon konkrétan polírpapír, csak naggyából finom sziszolópapír.
a felületét a dugattyúknak összekarcolgattam.
mivel úgy-ahogy ilyen dzsuvásan is működött, szerintem ennyi felületi egyenetlenség amit most okoztam el kell férjen. remélem nem basztam el
mindenesetre mostmár ha erővel is de kézzel visszanyomhatóak a dugattyúk.
megyek a telóolajat ami rá van rohadva a nyeregre levakarom motorlemosó és fogkefe kettősével.
ezután jön a másik teló szétszedése, kimosása, olajának cseréje.
szèp napot!
Autószerelő haverom mar párszor szétszedte a sajátját es van tapasztalata ebben a típusban , azért szedtem szét olyan bátran
Nincs mit. Vannak előző részei is.
Köszi mesterem !