valakinek van ötlete azt hogyan tudom oda betekerni? Az én erőm kevés, hogy összenyomjam a rugót, meg még tekerjem is. Úgyhogy fortély kell, ha máshogy nem megy, de elfogyott az ötletem.
A generátor deknin körbe a szélén imbusz csavarok vannak ezzel van felfogatva,de van egy helyen fenti részen ahol laposfejű csavarhúzós csavar van az valamivel beljebb van a szélétől.Azzal lehet állítani a valamit a generátoron?Rakok be képet is,hogy segítsen.Válaszokat előre is köszönöm
Most nemrég érkeztünk a kislányommal tekertünk a Mecseken 55km-t!
Stram kis csaj,még nincs 15 éves sem. Olyan emelkedőkön mentünk felfelé,hogy uhhh..... és egy szó nélkül nyomta.
Nálunk most áll a motor project mert sokba került,és elfogyott a pénzecske. Még műszaki vizsga kell,és tankolni,mert tök üres. Jövő hónapban folytatódik,addig le van takarva a garázsban és pihen.
szilikon nincs itthon, így ez kimaradt.
készítettem a féknyereghez éket, így nem tudott kijönni, és szépen egyesével megcsiszoltam őket. nem volt itthon konkrétan polírpapír, csak naggyából finom sziszolópapír.
a felületét a dugattyúknak összekarcolgattam.
mivel úgy-ahogy ilyen dzsuvásan is működött, szerintem ennyi felületi egyenetlenség amit most okoztam el kell férjen. remélem nem basztam el
mindenesetre mostmár ha erővel is de kézzel visszanyomhatóak a dugattyúk.
megyek a telóolajat ami rá van rohadva a nyeregre levakarom motorlemosó és fogkefe kettősével.
ezután jön a másik teló szétszedése, kimosása, olajának cseréje.
Jó kis nap volt ez a mai
Motorozás, meleg, kávé, család (egy része) hosszú idő után újra
Bocs Sanyi, hogy szemét vagyok. Nagykirály vagy, hogy ilyen teljesítményekre vagy képes !
Most nemrég érkeztünk a kislányommal tekertünk a Mecseken 55km-t!
Stram kis csaj,még nincs 15 éves sem. Olyan emelkedőkön mentünk felfelé,hogy uhhh..... és egy szó nélkül nyomta.
készítettem a féknyereghez éket, így nem tudott kijönni, és szépen egyesével megcsiszoltam őket. nem volt itthon konkrétan polírpapír, csak naggyából finom sziszolópapír.
a felületét a dugattyúknak összekarcolgattam.
mivel úgy-ahogy ilyen dzsuvásan is működött, szerintem ennyi felületi egyenetlenség amit most okoztam el kell férjen. remélem nem basztam el
mindenesetre mostmár ha erővel is de kézzel visszanyomhatóak a dugattyúk.
megyek a telóolajat ami rá van rohadva a nyeregre levakarom motorlemosó és fogkefe kettősével.
ezután jön a másik teló szétszedése, kimosása, olajának cseréje.