ez nem így működik
az áram az attól függ, hogy a fogyasztó mekkora ellenállást képvisel, és mekkora a feszültség. I= U/R (áram= fesz / ellenállás)
Az az minél nagyobb a fesz annál nagyobb lesz az áram.
A fesz szabályzó egy bizonyos telj-re van méretezve telj--- P=UxI (telj= fesz X Áram)
azaz valami zárlat, vagy rossz fogyasztó, vagy akármi miatt megugrott az ellenállás, emiatt folyik nagy áram és döglik el a feszszabályzó. Vagy túl nagy a feszültség, és ezért nő meg a teljesítmény.
A generátor miatt max a feszültség lehet magas, de az pedig a tekercsek miatt fixre van méretezve, nem tud elvileg ilyenformán elromlani.
Ettől le lehet venni a deklit, benne a tekercsek, és meg lehet méregetni az ellenállást, kitudja. Éppen lehet hibás.
Annyit tudok,hogy a generátoron van egy pickup coil és az van oda rögzítve,de vajon lehet vele a generátor által termelt áramot állítani? Mert a problémám az,hogy több az áram mint kéne és durran el a feszültségszabályzó.Ha ezzel nem lehet állítani akkor mehet a kukába. :(
szerintem felejtős.
olcsóbb a másik motor.
Japán belpiacos a 400-as, azaz annyi lesz az alkatrész hozzá, mint egy másik motor.
De remélem jön mindjárt valaki, és rámcáfol.
Itt most nem rólam szól. Én simán megyek akár ennek a 3,4x is.( Arcom az van ugye?)
A kislányom! Az igen! Baromi büszke vagyok rá,hogy ilyen stramm kis csajszi,és nem kockul folyamatosan a gép és a tv előtt.
És tudod mi az amin elcsodálkoztam? Hogy én pihenni szerettem volna ma,és ő jött elő ezzel:na mehetnénk már brinyózni 1-et.
Igen Feribá,küldheti a hűtősapit,meg egy számlaszámot
Cím:Váradi Ferenc 4066 Tiszacsege Csokonai utca 3.
az áram az attól függ, hogy a fogyasztó mekkora ellenállást képvisel, és mekkora a feszültség. I= U/R (áram= fesz / ellenállás)
Az az minél nagyobb a fesz annál nagyobb lesz az áram.
A fesz szabályzó egy bizonyos telj-re van méretezve telj--- P=UxI (telj= fesz X Áram)
azaz valami zárlat, vagy rossz fogyasztó, vagy akármi miatt megugrott az ellenállás, emiatt folyik nagy áram és döglik el a feszszabályzó. Vagy túl nagy a feszültség, és ezért nő meg a teljesítmény.
A generátor miatt max a feszültség lehet magas, de az pedig a tekercsek miatt fixre van méretezve, nem tud elvileg ilyenformán elromlani.
Ettől le lehet venni a deklit, benne a tekercsek, és meg lehet méregetni az ellenállást, kitudja. Éppen lehet hibás.
itt találsz én is ebayről szoktam venni olcsóbban kijövök mintha itthonról venném.
olcsóbb a másik motor.
Japán belpiacos a 400-as, azaz annyi lesz az alkatrész hozzá, mint egy másik motor.
De remélem jön mindjárt valaki, és rámcáfol.
arra a 3 téglára gondolsz amin pihen az egész?
Nem állíthatós tégla. Ez olyan hagyományos égetett tégla.
Szóval nyomni-tekerni, én mást nem tudok
Én is motort szereltem 7végén: egy FZ-t, egy Gilerát, 1 KTM-et, de meg is untam
A kislányom! Az igen! Baromi büszke vagyok rá,hogy ilyen stramm kis csajszi,és nem kockul folyamatosan a gép és a tv előtt.
És tudod mi az amin elcsodálkoztam? Hogy én pihenni szerettem volna ma,és ő jött elő ezzel:na mehetnénk már brinyózni 1-et.
Sajnos egészségügyi okok miatt nem lehet.
Kéne.