Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit hozott?Gondolom jó nagy lehetett ha ezzel hozták és nem a C17-el.
És mai napi sztárvendégünk (műértőknek)
szèp napot!
Hétvégén megyek vele,hogy kopjon össze a fék. Két hét múlva műszaki vizsga is kell majd.

Szívesen tennék bele ennyit hetente,csak nincs rá keret,és idő használni.
6-7e-től már nem nagyon számít de lent sokkal bénábban fog menni. (szóval ne vedd ki)
Szükségmegoldásként szokták csinálni hogy 1/3-ig vagy félig nyitva lerögzítik, úgy egész tűrhetően használható.
Azonnal zárd be.
Jó, de ha volt előzménye is akkor ér!
(de legalább fogtad hogy ki a "szerző" )
rendben
Ez is egy álláspont, de nem az enyém, mert lehet inkább megtartom tartaléknak ha padkáznék géppel, ráadásul nem exup FZR tengelyéhez van csapágyazva. Képek majd később talán a hétvégén, mert nem nálam van a cucc.
Jó minőségű 17 colos ? Tudsz képet küldeni ? Utána mondok rá egy árat max kialkudunk valahol középtáj
Mennyit ér meg neked?
Nálam is ünnep volt 5ért tankoltam
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kikérni abban,hogy mennyire lesz jelentős a nyomaték vesztés ha kiveszik az EXUP szelepet egy fzr 1000-es exup-ból?

Előre is köszi a választ!
Sziasztok!

Keresek 92-es FZR 1000-hez első kereket csak a felni kell tárcsa és gumi nem kell rá, lehetőleg fehéret, de ha másik a színe nem probléma :) Esetleg valakinek van itt ilyen kereke vagy tud embert akinek van ? Fontos lenne mert így nem tudom gumizni a motort :/
Én hétfő-szerdán elgurigáltam tesztüzem gyanánt egy tizest Na most mondjátok meg, milyen barátokat tud a "sors" kirendelni, meghívtak erre a "kis" motorozásra
Egy pár évig elég lesz...
aztán tessék hamar elhasználni
Ejha Ünnep van? Annyi pénzt nem látott még a tankom