6-7e-től már nem nagyon számít de lent sokkal bénábban fog menni. (szóval ne vedd ki)
Szükségmegoldásként szokták csinálni hogy 1/3-ig vagy félig nyitva lerögzítik, úgy egész tűrhetően használható.
Ez is egy álláspont, de nem az enyém, mert lehet inkább megtartom tartaléknak ha padkáznék géppel, ráadásul nem exup FZR tengelyéhez van csapágyazva. Képek majd később talán a hétvégén, mert nem nálam van a cucc.
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kikérni abban,hogy mennyire lesz jelentős a nyomaték vesztés ha kiveszik az EXUP szelepet egy fzr 1000-es exup-ból?
Keresek 92-es FZR 1000-hez első kereket csak a felni kell tárcsa és gumi nem kell rá, lehetőleg fehéret, de ha másik a színe nem probléma :) Esetleg valakinek van itt ilyen kereke vagy tud embert akinek van ? Fontos lenne mert így nem tudom gumizni a motort :/
Én hétfő-szerdán elgurigáltam tesztüzem gyanánt egy tizest Na most mondjátok meg, milyen barátokat tud a "sors" kirendelni, meghívtak erre a "kis" motorozásra
Szívesen tennék bele ennyit hetente,csak nincs rá keret,és idő használni.
Szükségmegoldásként szokták csinálni hogy 1/3-ig vagy félig nyitva lerögzítik, úgy egész tűrhetően használható.
A véleményeteket szeretném kikérni abban,hogy mennyire lesz jelentős a nyomaték vesztés ha kiveszik az EXUP szelepet egy fzr 1000-es exup-ból?
Előre is köszi a választ!
Keresek 92-es FZR 1000-hez első kereket csak a felni kell tárcsa és gumi nem kell rá, lehetőleg fehéret, de ha másik a színe nem probléma :) Esetleg valakinek van itt ilyen kereke vagy tud embert akinek van ? Fontos lenne mert így nem tudom gumizni a motort :/