Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked volt a karbi túlfolyás?
szèp napot!
Igaz kicsit még kéne hangolni, de asszem így rohad meg, örülök h megbízható lett.
Sziasztok!
Megy a gép
Köszi a segítséget mindenkitől.
Igen minden szakmában vannak akik nem figyelnek eléggé arra a munkára amit ki adnak a kezükből
Jó reggelt!
Persze én is csinálok magamnak alaprajzot amin bejelölöm ,mi hova kerül,merre nyílnak az ajtók,e nélkül nem lehet megjegyezni,max ha 1 konnektort kérnek a szobába
Még nem tudom, nem hívtam az embert fel azóta.
Ha elvitték, akkor mind1, ha meg nem, hadd főjjön
Mindenkinek szép napot
Elvitték a mocit amit szerettél volna?
Vak vagyok mint a denevér
Szerencsére nekem nem fál a feejem,pedig 2 pohár vörösbort is megittam az este. Ez már erős szédülédt okoz nálam.
Fáj a fejed, persze, mert biztos be vagy megint rúgva
Mindenki tudja, hogy a kőművesek milyen egy részegesek...
Erről beszélek attól hogy valaki munkája szar az nem azt jelenti hogy általánositani kell . Orvosbol is van szar meg stb . Azt még is sok embert megműt
lofaszt veszekszünk Gyulám Csak meg van vitatva a téma De erről beszéltem itt van a reggel ilyen hamar és ma álmos is vagyok és kedvem sincs semmihez mert éjjel fájt a fejem is
Ne veszekedjetek,mert mindjárt telerakom az oldalt tankos képekkel!
Persze tudom hogy ez nem szakmunka és lassan is megy de ennyi belefér.
Ez tavaly volt.
Nálam is dolgozott már olyan szaki aki ezer éve kőműves, dolgozott külföldön is, dicsérték is sokan de mégis rosszul vagyok ha ránézek a szigetelésre a ház oldalán mikor hazajövök. (12-es hungarocell van rajta és a magyarázat persze az volt hogy "hát ilyen a fal, nem tudok mit csinálni vele" (mondjuk nem is fizettem ki az utolsó negyedet)
Jól áll neked, végre valami hasznos munkát is csinálsz

Amúgy én is megrajzolom mielőtt nekiállok villszerelni. (szekrényterv, miegymás)
Kérdika kőművest, mi lesz ebből?
- ha megáll, fal, ha ledől, járda
na én is megyek mert közeleg a reggel Jó cakát legalább kivitatkoztuk magunkat
Én azt mondom laci ha valaki a szakterületében (és az mindegy milyen ág ) jó akar lenni és nem csak elvagyok estig azt jóvan ! Akkor muszáj tanulni mert különbem eltünsz a semmibe .