Jó reggelt!
Persze én is csinálok magamnak alaprajzot amin bejelölöm ,mi hova kerül,merre nyílnak az ajtók,e nélkül nem lehet megjegyezni,max ha 1 konnektort kérnek a szobába
Erről beszélek attól hogy valaki munkája szar az nem azt jelenti hogy általánositani kell . Orvosbol is van szar meg stb . Azt még is sok embert megműt
lofaszt veszekszünk Gyulám Csak meg van vitatva a téma De erről beszéltem itt van a reggel ilyen hamar és ma álmos is vagyok és kedvem sincs semmihez mert éjjel fájt a fejem is
Nálam is dolgozott már olyan szaki aki ezer éve kőműves, dolgozott külföldön is, dicsérték is sokan de mégis rosszul vagyok ha ránézek a szigetelésre a ház oldalán mikor hazajövök. (12-es hungarocell van rajta és a magyarázat persze az volt hogy "hát ilyen a fal, nem tudok mit csinálni vele" (mondjuk nem is fizettem ki az utolsó negyedet)
Én azt mondom laci ha valaki a szakterületében (és az mindegy milyen ág ) jó akar lenni és nem csak elvagyok estig azt jóvan ! Akkor muszáj tanulni mert különbem eltünsz a semmibe .
Megy a gép
Köszi a segítséget mindenkitől.
Persze én is csinálok magamnak alaprajzot amin bejelölöm ,mi hova kerül,merre nyílnak az ajtók,e nélkül nem lehet megjegyezni,max ha 1 konnektort kérnek a szobába
Ha elvitték, akkor mind1, ha meg nem, hadd főjjön
Mindenki tudja, hogy a kőművesek milyen egy részegesek...
Amúgy én is megrajzolom mielőtt nekiállok villszerelni. (szekrényterv, miegymás)
- ha megáll, fal, ha ledől, járda