Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

FI relé nélkül szinte már nem is készül erre felé hálózat
Azért őszintén Már az a világ lejárt hogy beég a vezeték nem de ? Nem a semmiért van egy vagon kismegszakito vagy relé ami leold ha csak hozzá érsz esetleg a fázishoz . ha már beég akkor ott valami elég nagy elbaszás van az egész hálózatban nem de ?
Ez a legegyszerűbb,csak utálatos fűzni,ha nincs jó rugós végű befűző szalag
Hát igen van ez így.Nem lehet pazarolni!
Utána meg rínak mert csak bontással lehet cserélni
Úgy sasold hogy az is 12 éves cső volt ,itt azért volt olyan hely ahol azt használtam,mert hiába mondtam mit vegyenek,de ez volt itthon válasszal be kellett tennem
de sok helyen 3*1.5-es 2M-es falikábel és kész .
mi a gégecsővel is megoldottuk! aki tud az tud!
mi gégecsőbe nyomtuk de ha jól látom akkor ti abba a merev barna csőbe vittétek.
Sokan csak azért nem használnak merev csövet mert nincs hozzá nekik hajlító szett és tágító tüske,de hidd el sokkal jobb a merev cső fűzéskor
Amúgy én rühellem a gége csövet,ha tehetem nem használom
Ezt hogy érted,az asszonynak is akkor a legjobb mikor merev
Ja ,arról meg nem is beszélve hogy egy fél téglát fújsz ki az orrodból
merev csőbe viszitek a villanyt? miért?
Hát 19-20 volt először beszélve.nekem az jó is feltéve ha az idő is engedi.és elméletileg egyedül mennék.
Jóó ez laci Csak kicsit poros . Én valamikor olyan koszos vagyok hogy majdnem eldugul a lefolyó
Át érzem a dolgot mert a mi kecónk is kisméretű tömör téglából van és hát megszenvedtünk a véséssel!
Én ezt csinálom holnap.
Szexi
Egésségedre Sanyi, töltök én is egy pohárral. Mert ugye nem vagyunk mi alkoholisták csak töröljük a régi fájlokat.
Ja,kb 12 éve húzták fel a falakat
De ennél még ütni kellett a vésőt idegből,nem igazán akart törni,pedig be volt vágva
Tetszik mi!
Úgy látom, hogy itt még van mit csinálni...