Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megyek tankolni a motorba! 5000ft-ért!
Akkor jól titkolja
Tegnap bent voltunk baráttal, és az egyik srác a ruha osztányon megkérdezte: "Látom neked is FZR-ed van?" Neki is 600-as. Azt mondta, h fent van pedig.
Gyerekek! Nem tudjátok véletlenül, hogy melyik tagunk dolgozik a Shox-ban?
Majd fog.
ez 1 ügyes cica nem borított
Ilyenkor szokott az lenni, hogy macskástul borul minden kifele.
Kimentem fél percre és a főmérnök asszony felmérte a készletet
Benne van egy ááááállat.
reggelt
valami nem stimmel a szerszámos szekrényben
Napos napot mindenkinek
Mindegyik motornak van hibája van aminek több van aminek kevesebb. Nem mindig azért veszünk meg valamit mert olyan jó, hanem azért mert tetszik. Viszont ha valaki meg akar venni valamit akkor elég rosszindulatú csúnya dolog belinkelgetni, hogy az milyen szar....
Ezért jó a net, mert mindenfélét lehet rajta olvasni
Sokat lehet olvasni pl. az FZR kidobáló ketteséről, meg legendás olajfogyasztásáról is - akinek meg van, az tudja, hogy is van ez...

Ennyi erővel ne vegyünk semmit, mert a két legegyszerűbb gép (a vasgolyó meg a faék) is el tud romlani sőt, szőke nő tönkre tudja tenni őket, sőt el is veszti egy ablaktalan üres szobában
Mondanám hogy vegyél egy ilyen háborús gépet mert lehet még mindig többet elmenne mint a mai szériák,de ezek egy vagyonba kerülnek.
Itt a BMW-fórumon korábban már olvastam,az alig 1700 km-t futott BMW-ben már zörgött a kuplung csapágy.Túra motornál egy kicsit többre számítottam,pláne német gépnél.
ezek igazi emberes méretű sportos motorok
azt nem lehet tudni, de nem egy experté volt, mert a könyök nincs kiégve, a gumi oldala meg szűz (középen csuma kopott)
zácdani. no comment.
De egy randa gonosz Ábrus vagy
Mizu srácok?
De nekem még majdnem alap és így nagyon tetű.
Én is a 100-as csővel megyek.
utolsó képen nézd meg a csapat összeállítást