Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

8 a motor, 9 mindenestől, így hirdette. Aztán mire odaértem, mondta, hogy 925, mert hogy 01.01-től valami xart még be kell fizetni, ami régebben nem volt, ő is most tudta meg.
Mondtam, ehhez nekem nem sok semmi közöm, a hirdetésben 9 volt, akkor 9, meg a "szezonra kész" motoron azonnal dobós háccsó gumi van, erről is beszélnünk kéne...
Így megmaradtunk 9-ben
Ő azt mondta, 125 a komplett forg. helyezés, a nevemre szólva, illetékelve, de mindenről lesz papír, akkor lesz végleges.
Én pöcs meg kidobtam a tömítést
Persze tipptoppal is jó.
Megyek megnézem hogy megtalálom-e az ógyűrűsdobozban, meg elrámolok a garázsban mert nemsokára mehetek az irodabútorokért. (garázsba lesz)
Na az nem volt itthon,de a tip-top is jó volt hozzá.
Nyavalyát! Pillanatragasztóval.
Nekem is nagyobb volt az átmérője a tömítésnek. Ábrus tanácsolta,hogy snitzerrel sréhen elvágod,méretre igazítod,és tip-top gumiragasztóval összeragasztod,így rugalmas marad és tőmít majd rendesen. Mindenképpen ki kell szedned a régit,egy próbát megér.
Nem találom, meg nem tudok elmenni még majd csak jövőhét vége felé fel tudod adni postán nekem
Sziasztok!
Mutattam a képeidnél a GW-t a Vicusnak. Azt mondta tök jó motor lehetett,azon biztos nem fáj az ember térde. Kicsit értetlenkedett miért is adtad el,de amikor mutattam a GTR-t akkor "hát ez majdnem ugyanolyan lehet.
Szerintem ezek nem ügyfelek hanem játékosok. Ügyfél az, aki pénz ad ott reklámoz vagy valami ilyesmi. Biztos nem karitatív szervezet...
Ha ennyi ügyfeled lenne a BMW csak neked gyártana repülőgépet.
Ha ennyi ügyfeled lenne megvehetnéd az egész BMW -gyárat,csak neked gyártanának Mlas-mobilt.
Nem volt az olyan régen. (még emlékszem rá )
Mennyi lébe fog kerülni hogy forgalomba kerüljön a bmwd, miben maradtatok?
Képek az eladó gépről!
Ezt így korán reggel nem tudom de vidd el a másik blokkról a szűrőházat mintának az ógyűrűsboltba, akkor biztos nem nyúlsz mellé. (mondanám hogy van itt nekem de azzal nem lennél előrébb)
70M user van? Akkor emre téved, ez nem lehet észjáték
Hetven millió játékosnál ez a százezer csak porszem.
már elfogyott a 100e hely rá 40 perc alatt
Dpku63faet
pt64sd9b63
ht7d4n2b5s
cu5ds39asw
reggelt
Nem tudod mekkora az olajszűrő ház tömítés mérete? ami volt a szűrő dobozába annak nagy volt az átmérője nem lehetett beletenni és most nyomja ki az olajat a háznál
reggelt
Jó reggelt,sziasztok.
Szép hétvégét mindenkinek