Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi baj vele ha fullos Én sokáig a 100as csővel mentem amíg meg nem lett a 44e* os cső na az odavág. Meg kell figyelni hogy puffogtass az orrára figyelni a rácsnál belőnek. Sokat pattint le mondom ezt 120 csata után de van még mit tanulni vele
2.568.500cr. (elírtam)
Akciósan volt 1.797.950 credit.
A rendes ára 5.568.500 ha nem akciós.
Mennyibe került?
Laci most nagyon irigyellek mert én is szeretnék egy ilyent! (legszebb kék-fehér replica kivitelben!

Amúgy gratula!

Ja és sziasztok!
Az IS3-at megvenni kb. annyi értelme volt hogy megkérdezhessem magamtól hogy mit keresek én a harcmezőn.
Nagyon szép állapotban van. Ha valós a km akkor szerintem simán
Ilyen Vegán ülős képem nekem is van de az rajta volt a ZM-en és sötétzöld ruhában voltam.
Hali uviferi, megvan még ez a tárcsapár ? Ha megvan engem érdekelne.

vilike81@gmail.com

Köszi !
Nem tetszik.
Viszont ma láttunk Pécs-Hirdnél egy csövi féle BMW-t (a boxerről van szó) amit épp javított a pilótája. De szépen rendbe volt hozva.
Kösz Sanyám, de egy elég lesz és egyet reggel lefoglalóztam.
Ezt is néztem különben, csak kissé viharvertnek tűnik. Ugy tűnik, ez lesz.
Sugómotor Baja.

sugó weblap

De nem olcsók.

Délután jönnek a többiek,biztos tudnak még valami okosságot. Sztem estefelé nézz be.
Kelet - Mo-n tud valaki jó motorbontót vagy aki ilyennel foglalkozik? Esetleg webes bontót ami nem inaktív és folyamatosan frissül?
Sziasztok! Elég zöldfülű vagyok még a nagymotorok világában ezért firkálok ide. Yamaha Fzr 600 R-hez akarok venni első tárcsákat. Érdemes használtakat nézni? Illetve ehhez a típushoz milyen féktárcsa való? Esetleg jó e hozzá más Yamahák fékje? A neten már nézelődtem de nem igazán tudom mit is keressek. Segítségetek előre is köszönöm
Ennek örülök.
Az áprilisi adonyi találkozóra nem tudok elmenni,de ha valaki innen a környékről megy,lehet elviszi neked.
Igen, de valaki (azt hiszem Te ) adott egy jó tippet. Valóban volt valami a lélegző csőben. Azóta az nem bajos, a szint meg úgy lett belőve, hogy nem is szivárog túlzottan(nem kormolja be már a gyertyát...elvileg), és nem is rángat "alul"
Semmi,abba is belekötött a vizsgáztató ami eredetileg rajta van,így nem kísérletezem vele.Ha valaki jár erre (mlas)akkor odaadom,elviheti.
Hali Gyula
Érdeklődöm mi lett a kipufogó sorsa?