Csak tényleg vigyázz hogy nehogy egyszer is levegőt szívjon.
Annyit még hogy ez így is kivitelezhető, de a valóságban (ha nem sietek) akkor levéve a nyerget a helyéről vissza szoktam nyomni teljesen a dugattyúkat majd kiékelem a két betétet hogy ne tudjon összenyomódni. Ekkor szinte semennyi olaj sem marad a nyergekben a dugattyúk mögött és hamarabb "átér" a friss olaj. A többi ugyanaz.
DOT4 legolcsóbb való bele.
Cserélni többféleképpen lehet de én úgy szoktam hogy tartályfedél le, kiszippantom (fecskendővel) a tartályból az olajat (fékkart meghúzni tilos) majd kitörölgetem a tartályt. A légtelenítő csavarra átlátszó csövet húzok ami egy befőttesüvegbe van vezetve.
Feltöltöm friss olajjal (tudom hogy fékfolyadék de azt hosszabb leírni) majd az egyik légtelenítő csavart kicsit megnyitva finoman pumpálni kezdem a féket. (a tartályfedelet nagyjából célszerű rátenni mert a kar meghúzásakor hajlamos spriccelni a fényezett felületekre, ami nem kimondotta hasznos, ha rámegy valamire azt bő vizes szivaccsal azonnal letörölni)
Kar meghúz és húzva tart, aztán lent meglazítom a csavart és így elengedem a nyomást majd visszazárom. Ekkor friss folyadékot szív a rendszerbe a tartályból. A szintre nagyon kell figyelni hogy nehogy olaj helyett levegőt szívjon mert akkor kezdődik a sz&rakodás a légtelenítéssel! Ezt addig csinálom amíg meg nem jelenik a friss (másszínű) folyadék lent a csőben.
Ugyanezt el kell játszani mindegyik légtelenítő csavarral majd a végén feltölteni a tartályt a max. jelzésig.
A hátsó féknél ugyanez van.
Arra kell még figyelni hogy a feszítő lemez a hosszabbik (felhajló) nyelve nézzen a forgásirány felé.
Meg kell nézni hogy a fékolajtartályban mennyire tiszta (retyós) a fékolaj. (kétévente cserélendő és ádám nem tudom hogy cserélt-e)
Ha elöregszik (barnás színű izé úszik a tartály alján) akkor a sűrűbb trutyit nehezebben nyomja vissza a fékcsöveken a tartályba.
Fontos:
Április 18-péntek :du-tól
Április 19-szombat:egész nap
Szeretnék egy buli- -talit, a környék szölöspincék látogatásával egybekötött ,akár ivászattal,rendezni
Gondold át és csak akkor jelentkezz ha biztosan tudsz jönni !
Jelezni:április 10-ig lehet
Mettől meddig ?
Egyedül ?
Család?
+1 fő utas?
Mindenkit szeretettel várok::
3 körül már itthon leszek szerintem.
Viszont tudok egy profi FZR szinkronizálót a közeledben. Asszem még teszter is van neki.
Üzemmelegen kb. 2ezres fordulaton szoktam állítani hogy a 4 óra kb egyforma értéket mutasson. Ha nagyon elmegy az alapjárat azt utána kell állítani. (a 4 órán pontosan ugyanazt az értéket csak a legritkább esetben elérni)
"könnyen mozogtak" már kézzel vissza lehetett nyomni. előtte csak fogóval.
ahhozképest amilyen volt, viszonylag könnyen, de fingom sincs milyennek kellene lennie.
nem ugyanoda.
csak arra figyeltem, hogy amelyik féknyeregből kivettem abba mennyen vissza, de hogy melyik oldal, belső, külső... azt nem figyeltem
Dehogy normális.
Ha egy kicsit hozzáér a tárcsához az még elmegy (majd pár keményebb fékezés után helyre igazodik) de nem szorulhat.
Biztos hogy mindegyik dugattyú könnyen mozgott mikor visszanyomtad?
Betétek ugyanúgy mentek vissza (a helyükre) ahogy voltak?
Fontos:
Április 17-péntek :du-tól
Április 18-szombat:egész nap
Szeretnék egy buli- -talit, a környék szölöspincék látogatásával egybekötött ,akár ivászattal,rendezni
Gondold át és csak akkor jelentkezz ha biztosan tudsz jönni !
Jelezni:április 10-ig lehet
Mettől meddig ?
Egyedül ?
Család?
+1 fő utas?
Mindenkit szeretettel várok::
Annyit még hogy ez így is kivitelezhető, de a valóságban (ha nem sietek) akkor levéve a nyerget a helyéről vissza szoktam nyomni teljesen a dugattyúkat majd kiékelem a két betétet hogy ne tudjon összenyomódni. Ekkor szinte semennyi olaj sem marad a nyergekben a dugattyúk mögött és hamarabb "átér" a friss olaj. A többi ugyanaz.