Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eddig a teszt szerveren játszottam 7 óta most szakadt meg és nem enged fel . persze megint mindent lehetett beszerezni
Igaz. Jóóóó reggelt Zsóti.
Na tessék.......
az önjelölt kőmíves bmw tulajokat kihagytad
Én az RR3-at nyomom
Jobb reggelt.

Ridereknek........ Tankos játékosoknak
Reggelt a Ridereknek!
Nem marhaság, tökéletesen egyet értek vele. Ez egy ész játék. Aki nem tud felnőni a feladathoz az menjen cod-ozni. Ott legalább a cheaterekre tudja fogni ha szétszedik. Itt amíg a saját hp-dat nem tudod átlagban lesebezni addig csak balansz vagy a csapatod számára, egyszerű golyófogó. A 2 tier különbség nem csak 1-2 gép esetében jelenthet problémát.
Ez is marhaság,itt a legkevésbé számít az ügyesség,ez a játék sokkal de sokkal összetettebb ennél,nagyon sok tényező befolyásolja,főleg a Wargaming érdekei.Ez a játék elsősorban kőkemény üzlet,csak másodsorban játék.De ennyi elég is,meg szólnak a többiek,ez nem tankos oldal.
Ez saját tapasztalat,ezért tartok minden szinten tankot,ha valamelyik osztályban nem megy,akkor váltok.Tegnap például kilences,hatos,hetes szinten engedett nyerni,de nyolcason már nem,se a T32-vel,se a Löwéwel.Utóbbival nagyon nem.Ha belegondolsz,a játéknak az a jó ha minden szinten minden tipusú tankkal játszanak,ha valamiből túl sok van az egyoldalúvá teszi,és sokan megunják.
Meg a másik,átlag tízből hétszer eleve 50%-alatti eséllyel küld csatába,eleve hátránnyal indulok.Hol van itt az esélyegyenlőség?.Miért kell nekem két szinttel magasabb tankok ellen harcolnom?Néha úgy felmérgel,legszívesebben törölném a gépről is,de költöttem rá nem keveset,sajnálom kidobni az ablakon.
És erre magadtól jöttél rá vagy olvastál valamit?
Dehogynem,mikor játszanék a fejlesztés alatt levő tankkal hogy szintet tudjak lépni,és harminc(!) csata után sem tudok egyet nyerni,akkor én vagyok a béna?Ennyire talán nem.
Nekem nem megy. Me nem is próbáltam
nem, meg a teszt szerver sem pedig ma ráérnék kicsit
regeltet
Nektek se megyen az apró?
"Azt meg én is észrevettem,a szerver durván irányítja a játékot"

ez nettó marhaság, az hogy Te nem tudod az más kérdés
Hát még mennyire utálom ezeket az Artykat,nem lehet egy jót csatázni senkivel mert hirtelen puff,kilőttek.Ezek megölik a játékot is.Ráadásul szerintem ezt nagyon elrontották az ukránok,mert önjáró lövegek így soha nem tudtak lőni.A mozsárágyú volt képes közel függőleges lövésre,de az fix telepítésű és annyira pontatlan volt,hogy az első világháború után már nem használták.
Azt meg én is észrevettem,a szerver durván irányítja a játékot,ha valamelyik tipusból vagy osztályból túl sok van,akkor két szinttel nagyobb csatába dob be,persze gyorsan ki is lőnek,így szelektálja a mezőnyt.Sokszor meg életben hagyja az ellenfelet,de sokszor volt már hogy már majdnem kilőttem,maradt neki száz vagy kevesebb HP-ja,odalövök:semmi,odalövök mégegyszer,kétszer és semmi,hagyja elmenni.Durván beleszólnak a játékba.
na mijafax van, mindenki eltűnt?
Szombaton jöhetsz ,Majd vasárnap hazamész
Most megint az az időszak van amikor visszaszámol az óra majd nullára érve egyből felrobban a tankom.
Erre nehéz bármit is mondani. (rhm bwt T8)
Épp elindultam és itt megálltam. 56 mp volt.
Amióta megvettem az is3-at nem enged nyerni, bármivel is megyek.