Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viszont kaptam egy garázshelyet,nem tudom hogy ajándékba adták a lengyel verseny miatt,vagy valamelyik bónusz kód csinálta? Végül is 300 aranyat ér,ennek is örülök.
Próbáltam,már nem jó.
2 kódot kaptam 300aranyra 1ik beváltva ezt nekem nem engedte hátha működik még.
VR6SF-545MA-GVEWS-44ZPH
Értem. Teljesen más a fórum ki mit ír, és teljesen más az élet ki mit tesz.
Nem szeretném tovább ragozni ezt a gondolatmenetet, hiszen biztos Te is érted én min akadtam fenn. Természetesen én sem várnám el senkitől, hogy vigyázzon a gyerekemre és figyeljen rá ha én nem tenném. De azért hiszem, hogy az emberek többségét nem hagyja halál hidegen, ha egy kisgyerek bajba KERÜLNE! Ugyanis ez a megnyilvánulás egy ilyen videóra íródott akár van valóságalapja akár nincs.
THE END
Azt nem tudtam.
A másikat Andi elvitte
semmi olyan.
Valami doboz csak kell.
Kèrdeztem èn itt. Ajánlgattam, de nem kellett. Okè. Letárolom. :)
Nyilván senki nem akar vérfürdőt, senki nem fogja tétlenül végignézni, hogy egy gyermeknek baja legyen. De egy szülőnek mindig úgy kell gondolkoznia, hogy csak Ő az aki a gyerekét meg tudja védeni bármitől nem gondolkozhat úgy, hogy biztos lesz ott valaki aki figyel rá. Persze ha beadja óvodába, bölcsődébe akkor az elvárható hogy ott úgy vigyázzanak rá ahogy a szülő is vigyázna, de bárhol máshol nem várható el senkitől, hogy más gyerekére figyeljen.
Ha pl én is látom hogy egy kisgyerek át akar kisbiciklizni az M7-en akkor biztos az első gondolatom az, hogy itt van az anyja mögöttem és mindjárt odaugrik és megfogja feltételezve hogy figyel rá. Mire körülnézek és látom sehol senki addig megtörténhet a baj...
Meg a kékeslila dobozt visszaboltolhatjuk ha nem, vagy a másikat akarod használni. (addig nem veszek másikat)
Ez csak egy hülye példa volt, ami remélhetőleg soha nem fordul elő senkivel, a képzelőerődre bízom a belesetek lehetséges sokaságát.De nem erről van szó hanem arról, hogy egy értelmes felnőtt nő ilyet ír.
Ha nem kell akkor küldd vissza. (valamikor) Nehogy kidobd.
És ha megpróbálják, de mégse tudják elkapni? Elüti az autó kire leszel "mérges"? Nem olyan egyszerű ez, csak magára számíthat az ember mindig oda kell figyelni....
Nyilván ha az ember látja hogy baleset készülődik akkor nem csak a gyereket de a vakot is felrúgja ha a piroson akar átmenni...
Régi szép idők... GW meg pinaorrú autó
Tomasznak van?
84-ben itt vidéken nem volt ám 1szerű ilyet szerezni
Az enyémet itt öntötték a szomszéd faluban, eredeti alapján csinálta egy srác, rendelésre (tele volt melóval)
Ha vittél dugattyút vagy szoci motorblokkot, és nem kellett fúrnia, olcsóbb volt Az összes haverét én sorjáztam, fúrtam, festettem 19 évesen milyen komoly melókat elvállaltam
Nekem biztos gondolkozni kellene egy ilyen " rossz" megfogalmazáson, de te jobban ismered, ha te mondod....
kidobtam a vasra, bár még nem vittem le a MÉHbe.
Thomas szerintem olcsóbban is odaadná.
Ezen akkor egy pillanatra én is megakadtam de andit ismerve szerintem ez csak rosszul lett megfogalmazva.
Volt nekem is az MZ-n. Csak amikor négyen mentünk vele és aki rajta ült leszakadt alatta.
Csővi, erre emléxel még? Még most is lehet venni...
Anno, akinek nem volt az MZ-én "fekete krauzer" az nem is volt ember
"Amúgy meg halál hidegen hagy más gyereke."
Kívánom, hogy Neked is legyen gyönyörű egészséges kisgyereked és azt is, hogy ha a labdája után fut egy autóút felé (abban a másfél pillanatban mikor éppen elfordulsz) az éppen arra járó felnőtteket nem hagyja halál hidegen és elkapják.

De legalább a rendőröket szereted.
A BMW pontosan ugyan olyan autó mint a többi. Csak sokkal jobb.