Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minek?
Szerinted a csapágyboltban hogy csinálják ha nincs olyan méret ami neked kell?
Mellesleg baromi régóta bevált megoldás és sosem volt vele baj. (úszóháztömítéseket is csináltam már )
Persze én is jobban szeretem ha van a szükséges méretben.
kell 1 ilyen
Az meg pláne hidegen hagy, hogy azért vagyok megint a fórum fekete báránya, mert ki merem mondani amit gondolok, vagy adott esetben nem feltétlen bégetek együtt a nyájjal.

"Everybody lies." (G.H., mD.)

Úgy szeretem, mikor vihart lehet kavarni egy kanál vízben

Kezdjük ott, hogy szerintem mindenki mindent értett, csak nem volt tisztában azzal, hogy lényegében mit, és hogy gondolok. Előre is köszönöm a kedvességet, de nem szeretném, hogy bárki is megpróbáljon változtatni a gondolatmenetemen, vagy az élethez való hozzáállásomon, vagy az újdonság erejének szelével apai neveléssel állni irányomba, mindenki úgy él, és úgy gondolkodik, ahogy jónak látja.

Az, hogy hidegen hagy, hát ez van, ha tetszik, ha nem, nem fogok minden egyes alkalommal más, vagy gyerekének a balesete miatt sűrű könnyeket hullatni. Persze, szar, mert ha egy gyerekkel történik baj, az pláne igazságtalan az élettől, de nem lehet mindenkit megmenteni...
És ez NEM azt jelenti hogy ha más bocijával történne valami, akkor adott esetben széttárnám a kezem és azt mondanám, hogy "majd jön anyád és megoldja".
Eset: Motorral nem éppen lakott területen egy baromira beláthatatlan szakaszon egy mellékutcából (lejtős) kivágódott elém biciklivel egy kislány... Ennek az lett az eredménye, hogy gyerek az egyik árokba, én meg majdnem a másikban, annyi volt a mázlija, hogy annyi időm volt fékezni, hogy maradt közöttünk kb 5cm, ahol el tudott slisszanni.
Hál istennek semmi baja nem lett. Utána kézenfogtam és hazakisértem (végig ott pityergett mellettem) én meg közben azon filóztam, hogy hol a jó büdös p*csába van az a nagyeszű anyád, vagy apád, aki ennyire képes rád figyelni...
Ennyi az egésszel a problémám.
Egy kollégám fogalmazta meg jól (picit hülyén hangzik, de igaz): "A gyerekvállalás olyan, mint a mérgeskígyózás. Nincs olyan, hogy 2 percre nem figyeltem. Mert akkor már ott a baj és cseszheted."
Persze nem lehet mindent kiküszöbölni, és ezt is tovább lehetne oldalakig magyarázni, de inkább kihagynám.

Ja, és még egy apró szösszenet:
Ült már sas a kezemen, és 3 rétegű bőrkesztyűn keresztül sem volt kellemes, ahogy ráfogott a karomra. Egerész fogott már rá véletlen a kezemre kesztyű nélkül és nem sok kellett ahhoz, hogy összepisiljem magam Tehát valóban fáj
De ha a videó igaz lett volna, akkor a gyereket elvitte volna a francba, mert ha az a madár megfog valamit, akkor nem sűrűn jellemző, hogy elengedi.
De attól, hogy a madár éhes, az nem azt jelenti, hogy ő a g*ci.
Ez pont olyan, hogy ha olyan folyóban úszkálok ahol hemzsegnek a krokodilok, akkor nem rinyálok, ha a végére nem marad lábam...

Megmondom az őszintét az emberi hülyeség baszott fel igazán, mert élünk egy álomvilágban, f*szt se tudunk az állatokról, de mi vagyunk az istenek, akik mindent annyira meg tudnak magyarázni. F*szfej turistának nem elég táblával jelezni, hogy ne basztasd az elefántot, nem, meg kell várni míg kibelezi...
Nem biztos, hogy mindig mi vagyunk a tápláléklánc csúcsán. Szar ügy.

De a lényeg, hogy a rendőröket legalább szeretem.
Hát nem sokat bírt ki.
Mai találós kérdésünk mi hiányzik a képről? Csacsner, chastszrtner csacsker vagy hogy hijják a szerelő team-et ja Taschner Motors Service.
Az egy éves Banner aksimat ünnepélyesen nyugdíjba helyeztem.
Még egy savazással lehet megpróbálkozok, de nem sok reményt fűzök hozzá.
Kíváncsi vagyok az új Yuasa mennyit bír ki.
citromot sasold
De itt nem ÁBRI IS3 jó kis gép
2 nap alatt 630 arany ajiba
Ez is kevés volt a győzelemhez
Sziasztok Fzr 1000 Exup-hoz 91-es keresek pár dolgot valaki esetleg tudna segíteni első sárvédő, hátsó féktárcsa. Előre is köszönöm.
Az autómon ilyen van Legutolsó cserekor láttam, hogy az új vékonyabb, keményebb, a régi szemre "jobb" volt, hát biza' inkább azt tettem vissza. Nem folyik.
sziasztok megmaradt alkatrészek eladók leömlök 3000/db , hűtő 3000
Csaba
06209238057
A régi már nem tömít akkor mit raksz vissza?
Jahh! Az exupon olyan az olajszűrő mint a kocsikon,fémházzal egybeépítve! Nem is járhattál így.
Csakhogy a régi már elmáló állapotban van. Bizony én is jártam így,és ragasztottam. De tanulva az esetből,legközelebb veszek vagy 10 O gyűrűt,mert valóban nem drága,és itt a bolt a közelben. Hétköznap nincs idő rá,hétvégén zárva vagyon a bót.
Én inkább visszatenném a régit, mint egy elvágottat
Csakhogy amikor leengeded az olajat vasárnap,és az olajszűrő dobozából egy egészen más méretű O gyürű vigyorog veled szemben nem nagyon van választás. Vagy hagyod egy hétig szétszedve?
Gyulám, ha ennyi ügyfelem lenne, akkor is széria motort vennék, igaz, több félét... ja, meg egy jó pályát is hozzá, valahol Andalúziában
Ne mondjátok már, hogy O gyűrűt vágtok meg ragasztotok
Minden csapágyboltban lehet venni méretre, 5mm-enként szinte, 80 Ft-ért.