Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv, mindenkinek. ma nagyon fasz@ napomvolt.elvittem a mocit müszakira kintaz utcán leparkoltam.bemegyek és látom,hogy egy fazon kimegy és nézegeti a gépet. kérdemtöle miagond .mondja, hogy besevigyem ,mert nincs a kipun e-betüs szarság .basszameg .
Szép napot
Senki

Jó reggelt
Az már nőben is hisztis
nekem is: új béjemwé, horror pénz - oszt 14 éves
nincs béjemvé csak husvét után lesz elfaxolta az ember
nem kapott már e hétre NKH müszi időpontot
Pedig nem néz ki többnek 15-nél.
Csak tudod a motorcsere úgy kezdődik hogy elkezd az ember nézelődni, aztán ideológiát gyárt, majd megy az okmányirodába sarcot fizetni.
Napra pontosan tudod
Tegnap volt a Frézim 27 éves.
Tudod,ha nem lenne a szívemhez nove a Fré már itt lett volna. De mint tudod,lehet hogy ilyen jó motorom az életben nem lesz többet, Úgy hogy meg kell becsülni.
Figyelni kell. Van aki kirakja a szatyrát a szegélyre,és amikor jön a busz kimegy érte és lehajol a szatyorért. Persze a busz előtt. Az idősek már csak ilyenek. Vigyázni kell rájuk.
Azon lettem az aki vagyok. Két éve még 280-ast hajtottam,szerettem nagyon. Az idő eljárt felette. A mai kornak már nem felelnek meg,kár hogy nem fejlesztették tovább őket. A világ egyik legjobb konstrukciója sztem.
Az utasok fejét nem szoktad levinni tükörrel a megállóban?
Megint túl sokat tökörésztél.
Úgy néz ki hogy megoldódik a nyest kérdés. Ma mondtam bent hogy mi történt de a főnökünk közölte hogy már intézkedtek a múlt héten.
-hivatalos e-mailben felszólították a nyestcsaládot hogy azonnali hatállyal szüntessék be a tevékenységet a Linde dunaújvárosi telephelyén, valamint vegyék fel a kapcsolatot a károsultakkal a kár megegyezéses rendezése céljából.
-amennyiben a fent említett kitétel 3 munkanapon belül nem valósul meg, abban az esetben a telephely vezetője érvényesíti a megrendelését 2 darab nyest élve befogó csapdára amit a károsult dolgozók üzemeltethetnek. (cégünk vezetésének nem áll módjában ellenőrizni hogy a befogott egyed stabil szívhangokkal hagyhatja el a csapdát)
-indoklás: a telephelyvezető tart attól hogy a személyes használatra kiadott de a Cég tulajdonában levő ~10M Ft értékű sötétkék VW Passat gépkocsi is megrágcsálás és részletekben való eltulajdonítás áldozata lesz.
Szeretem az Ikarusokat ott voltam ipari tanuló Mátyásföldön. Gyártottunk buszokat USA-ba is, ott csinálták a töréstesztet a gyárudvaron. Egy Chevy-t vezettek bele oldalról.
Nagyon dinamikus. Jó vezetni,csak nagyon kell figyelni mert merőben más mint a mercedes. Hosszabb a tengélytáv,másként fordul. A tükör egy zárt egység és előre kilóg. Könnyen le lehet törni. Mondjuk ez csak szokás kérdése. Egyébként kezes bárány,csak szokni kell.
Akkor az kamera lesz...
Jobb oldalon a műszerfalon a képernyő a tolatáshoz.
Van képernyő,látod mi van mögötted.
Városon kívül lazán mentem 80 körül vele,de le van szabályozva. 1700 fordulat 80 körül.
Tolató radar vagy kamera? Inkább kamerát tudnék beleképzelni...
6 fokozatú autómata váltó,külön kézi kapcsolható is ha akarja az ember.