Sajnos elektromos problémák léptek fel. :) Lemerült az akku közben. Vettem aksitöltőt ami miért ne lenne pont selejtes, és pont hosszú hétvége van amikor semmi nincs nyitva. :) Holnap megpróbálom bebikázni másik aksival.
Vedd le a levegőszűrő házat és próbálj befecskendezni benzint a karbikba ,ha így pöffen akkor indítózáskor a karbikat sorba tenyérrel fogd le egy kicsit míg egy kis benzint felvesz
Ő volna a szerencsétlen aki amúgy nem szeretne életrekelni :) Az előző gazdája lecsupaszította, mert neki úgy jobban tetszett és most az idomokkal bajban vagyok. :)
Nekem sajnos nincs autóm jelenleg, havernak is csak a VF 750-ese van :D úgyhogy hírtelen csak motorról tudunk bikázni, de nekem is eszembejutott már hogy valahonnan le kéne akasztani egy autó aksit, vagy egy autót :D
Teszek fel képet amint a saját gépemnél leszek, úgyis frissíteni akartam az adataimat, meg még soha nem tettem fel képet.. :D Ezt pótolni fogom.. ;) Amúgy emberi nyelv alatt az angol is megteszi, németet szereztem de az valami hihetetlenül gyengén megy, angolul meg tud az asszony (angol tanár) úgyhogy arra vadászok épp.
Az akku... hát a franc se tudja :) elméletileg fel lett töltve, multiméter 12,8 V-ot mutat... úgyhogy elvileg jónak kellene lennie, de épp most várom spanomat hogy bebikázzuk az ő motorjával, hátha úgy pöffen. :)
Szia.
Vettél egy FZ-t és nem teszel fel róla képet? És még segítség is kéne?
Az emberi nyelv alatt ha a Magyarra gondolsz akkor az nincs de angol és német doksijaink vannak. (de van itt pár FZ rider majd ők belinkelik)
Az akksiban van elég póver? Mert ha nincs akkor csak teker mintha oké lenne de a szikrákra már nem marad és nem akar indulni. (ez majdnem mindegyik sor négyesre igaz)
Sziasztok!
Nemrégiben vásároltam egy Yamaha FZ 750 Genesis-t ami 1987-es évjárat.
Sajnos a motor elég sokat állt, egészen pontosan 10 hónapot anélkül hogy hozzányúltak volna, tehát se benzint nem eresztették le se az akkut nem vették ki. Ma kitakarítottam a karbisort, de mégsem szeretne még elindulni valamiért.
Valakinek esetleg nincs véletlenül ehhez a típushoz manual-ja, lehetőleg emberi nyelven? :D
Alkatrészek is érdekelnének, mint például egy két idom, és hasonlók.
Van a garázsban kb. 40-50 szép állapotú példány Ezermester újság a 70-es 80-as évekből. (apám járatta annak idején)
Ha valakinek esetleg szüksége van rá az szóljon és ingyen viheti, én már nem akarom tovább tartogatni.
Szintén van egy nagy kazal Commodore Világ, 576Kbyte, PC Guru, Autó-Motor és Motorrevü is de ezeket természetesen nem vagyok hajlandó odaadni senkinek.
Apámnak talán még van egy a pincében.
Főleg kollégáktól jöttek az alkatrészek,és vinyó sokáig nem volt benne,az akkor is 20000- be került,félévi fizetés volt.Maga az alaplap csak 3500-volt a kemény 640KB.memóriával.Elkezdtem év elején összerakni,tavasszal el is indult,év végére lett teljes.Prince of perzsia,Tetris,meg a láda tologatós játék elég jól elment rajta.
Az akku... hát a franc se tudja :) elméletileg fel lett töltve, multiméter 12,8 V-ot mutat... úgyhogy elvileg jónak kellene lennie, de épp most várom spanomat hogy bebikázzuk az ő motorjával, hátha úgy pöffen. :)
Vettél egy FZ-t és nem teszel fel róla képet? És még segítség is kéne?
Az emberi nyelv alatt ha a Magyarra gondolsz akkor az nincs de angol és német doksijaink vannak. (de van itt pár FZ rider majd ők belinkelik)
Az akksiban van elég póver? Mert ha nincs akkor csak teker mintha oké lenne de a szikrákra már nem marad és nem akar indulni. (ez majdnem mindegyik sor négyesre igaz)
Nemrégiben vásároltam egy Yamaha FZ 750 Genesis-t ami 1987-es évjárat.
Sajnos a motor elég sokat állt, egészen pontosan 10 hónapot anélkül hogy hozzányúltak volna, tehát se benzint nem eresztették le se az akkut nem vették ki. Ma kitakarítottam a karbisort, de mégsem szeretne még elindulni valamiért.
Valakinek esetleg nincs véletlenül ehhez a típushoz manual-ja, lehetőleg emberi nyelven? :D
Alkatrészek is érdekelnének, mint például egy két idom, és hasonlók.
Ha valakinek esetleg szüksége van rá az szóljon és ingyen viheti, én már nem akarom tovább tartogatni.
Szintén van egy nagy kazal Commodore Világ, 576Kbyte, PC Guru, Autó-Motor és Motorrevü is de ezeket természetesen nem vagyok hajlandó odaadni senkinek.
Főleg kollégáktól jöttek az alkatrészek,és vinyó sokáig nem volt benne,az akkor is 20000- be került,félévi fizetés volt.Maga az alaplap csak 3500-volt a kemény 640KB.memóriával.Elkezdtem év elején összerakni,tavasszal el is indult,év végére lett teljes.Prince of perzsia,Tetris,meg a láda tologatós játék elég jól elment rajta.